Чи записували ви свою дитину до лікаря через інтернет? (Для обговорення)

Чи записували ви свою дитину до лікаря через інтернет? (Для обговорення)
  • Уже місяць у Тернопільській міській дитячій поліклініці, що на Федьковича, 16 офіційно почала працювати електронна реєстратура. Зареєструватися можна на сайті КНП «Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні”.
  • А з нового року усі поліклініки міста матимуть цю електронну систему, запевняли раніше у міськраді.

Посадовці запевняють, що нововведення запровадили, аби пацієнти не стояли у довжелезних чергах. Більше того, переконують, що система успішно діє.

  • Чи доводилося вам користуватися електронною реєстратурою? 
  • Ваші враження від електронної черги?
  • Коли ви нею користувалися?
  • До якого лікаря (терапевта, вузького спеціаліста тощо)?
  • Чи були черги під кабінетом у лікаря?
  • Скільки часу проводили під кабінетом лікаря?
  • Ситуація змінилася? Чи черги і надалі залишилися?
  • Скільки днів доводилося чекати, щоб потрапити до спеціаліста?

Свої відповіді пишіть у коментарях до статті.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Andriy Artymovych

    По всіх питаннях щодо електронгого запису прошу дивитися посилання http://tmdkl.te.ua/ua/news-1-21-97-elektronna-reestratura-zapitannya-ta-vidpovidi

    Окремо дякую за цікавість до даної проблеми. Будемо раді допомогти.

  • Олена

    Христос народився! Довелось і мені зустрітись з проблемами електронного запису до вузьких спеціалістів.

    1. В домашніх умовах запис не можливий (гаряча лінія пояснює тим, що не налогоджена система-з часоми все буде гуд).

    2. В телефонному режимі-у реєстратурі не записують (пояснюють,що немають права згідно протоколу).

    3. Прийшла з двома маленькими дітьми (3 та 2 р) до поліклініки: з одним до лора, з іншим до окуліста (в реєстратурі відпровадили-вибачте на сьогодні місць немає-пропонують інший день-до лора на наступний, а до окулічта аж через день- з моїм благанням лор все таки прийняв без запису-так як дитина капризувала від болю вуха та мала температуру). До окуліста  прийшлось іти по запису(через два дні).

    З  плюсів ЄДИНЕ, що черг й справді немає, але лиш тоді, якшо ви записані, а от з сьогодні на сьогодні - записатись мені ще не вдавалось (ні до лора, ні до окуліста, ані до невропатолога). І так, на все про все, мені потрібно було стратити 4 дні (це з врахуванням ще направлення від дільничого, який теж не працює цілий день, а лиш певні години-які не завжди співпадають з годинами тих вузьких спеціалістів яких потрібно).

    А своїх дійсно проводять без запису-бачила на власні очі.

    Всім бажаю міцного здоров"я, щоб не звертатись до лікарів. Нехай щастить!
  • Герасимчук Ростислав

    І черги є, і медсестрички "своїх" без черги проводять, і хамство і байдужість лікарів, все це залишилось. А ще дуже напрягає, коли лікарі виписують дороговартісні непотрібні лікі, за які мають процент і всі це розуміють, але ж що поробиш? В нашій країні лікарні то як відділення укрпошти чи касси вокзалів - хамство, байдужість, савковість!!!
  • Anonymous

    Віталій Ониськів,  ЧЕРЕЗ Інтернет? А то як?! Вислів "через інтернет", пане автор, то так само безглуздо, як сказати, що автомобіль рухається не  "ПО дорозі", а "ЧЕРЕЗ дорогу". Якщо автору не відомо,  то нехай знає, що  Інтернет то Всесвітня павутина (мережа), ПО ЯКІЙ люди мають змогу спілкуватись. Не ЧЕРЕЗ павутину чи мережу, а ПО мережі. А тому запис може здійснюватись ПО Інтернету.

    Шановні редактори 20 хвилин, ну не можна ж бути такими малограмотними! У вас всіх, напевно, і дипломи про вищу освіту є? Еге ж, є? А грамотності то нема. І не соромно вам?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up