Директорка з Тернопільщини влаштувала марафон схуднення зі своїм учнем

Директорка з Тернопільщини влаштувала марафон схуднення зі своїм учнем
  • Олександра Демкура - директорка Гусятинської школи, що на Тернопільщині. Минулого року відео, де вона танцює на перерві з своїми учнями, “підірвало” соцмережі.
  • Зараз вчителька взялась пропагувати здоровий спосіб життя і показати на власному прикладі одному із своїх учнів, що схуднути реально.

Із учнем директорка влаштувала парі на схуднення. Виграє той, хто за тиждень скине більше кілограмів. Результати мають озвучити перед Останнім дзвінком.

- Минулого року ми вже закладали парі з Богданом - розповідає Олександра Демкура. - Ми поспорили на бажання. Я програла. Цього разу влаштувати парі ми вирішили дуже спонтанно. Ми говорили з учнем і я запропонувала спробувати знову. Йде літо, я сама схуднути не зможу, тому мені потрібен колега.

Відео дня

Олександра Демкура розповідає, що вдячна учневі, що підтримав її ідею і став не суперником, а напарником. Адже удвох легше і цікавіше. 

- За освітою я вчитель початкових класів. На посаді директора я вже вісім років, але це спілкування з дітьми залишилось, - розповідає Олександра Демкура. -  Я переконана, що у вчителів з дітьми мають бути дружні партнерські стосунки. Ми в школі влаштовуємо танцювальні перерви, маємо книгу рекордів школи. Всі ці ідеї - спонтанні і мають на меті зробити комфортним перебування учнів в школі.

Вчителька каже, що Богдан став справжнім прикладом для неї.

- Це надзвичайно позитивна, комунікабельна  дитина. -каже директорка. - Я хочу показати на прикладі спілкування з ним, на його прикладі, що людям не потрібно боятись говорити про свої комплекси. Таких людей, насправді, дуже багато, але от ділитись своїм досвідом з іншими можуть далеко не всі і це викликає у мене велику повагу.

Жорстоких дієт ні пані Олександра, ні її учень влаштовувати не будуть. Олександра Демкура розповідає, що у раціон включать здорову їжу. Багато овочів та фруктів, будуть багато ходити пішки та про кожен свій крок розповідати один одному.

Вчителька розповідає, що під час марафону постійно знаходиться з учнем у режимі “онлайн”. Там вони обмінюються досягненнями та порадами. Як ідею вона думала зробити онлайн-марафон із більшою кількістю учнів, але наразі цю ідею ще втілювати не планує.

- До цього мені теж, мабуть треба компанія когось із вчителів. Я готова ділитись досвідомю. - каже вона.

Яким буде результат марафону вчителька повідомить у соцмережах. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Педро

    ще помре під час схуднення. потім судити почнуть її.
  • наталія

    ДОПОМОГТИ СХУДНУТИ ДОПОМОЖЕ ПРОДУКЦІЯ КОМПАНІІ гГЕРБАЛАЙФ   В мене син похудав на 27 кг
  • Галина Кравчишин

    Молодці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up