"Для мене це все, як сон": ексклюзивне інтерв'ю з переможцем "Голосу Країни" Романом Сасанчиним

"Для мене це все, як сон": ексклюзивне інтерв'ю з переможцем "Голосу Країни" Романом Сасанчиним
  • Роман Сасанчин із села Садки Заліщицького району став переможцем 10-го сезону "Голосу країни" та отримав ключі від квартири у Києві. 
  • Після перемоги Роман поспілкувався із журналісткою "20 хвилин" та подякував читачам нашого видання за підтримку. 

За суперфіналом телешоу "Голос країни", який відбувся у прямому ефірі 26 квітня, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв. 

Що про переможця розповідають його рідні люди, читайте у матеріалі за посиланням тут.

У фіналі 10-го ювілейного сезону відомого вокального шоу Роман Сасанчин виконав пісню  пісню "Цвіте черешня", яку присвятив своїй мамі, за те, що вона підтримувала його впродовж всього життя. Цю ж присвяту Роман виконав для тренерки Тіни Кароль, яку назвав "мамою проэкту". Переможцю вручили ключі від квартири у Києві.

Відео дня

Чи оговтався хлопець від перемоги, чи готовий до переїзду в Київ та які плани у нього на майбутнє, читайте у інтерв`ю.

- Розкажи про свої враження від перемоги? Як були перші емоції?

- Це неперевершені враження. Дуже-дуже-дуже. Я просто не міг усвідомити цього. Для мене це - як сон. Перший день просто не міг зрозуміти, що це твориться, був ще й страшенно невиспаний. А потім вже повернувся додому, то трохи зрозумів, що сталось. Але насправді я просто хочу подякувати людям, які мене підтримували. Також і читачам вашого видання, бо бачив коментарі і дуже дякую кожному, хто голосував за мене. 

- Переможну пісню ти присвятив мамі. Чому? 

Я от хотів в фіналі саме заспівати пісню для мами. Чому? Бо саме мама добилась того, ким я є зараз. Це все мамина робота, і мамина підтримка для мене. Вона завжди допомагала мені із всіма виступами, завжди допомагала всім, чим могла. І цією піснею на сцені я хотів віддячити їй. 

- Як зреагувала твоя тренерка Тіна Кароль на твою другу перемогу? 

Вона теж була дуже рада, я бачив відео з того моменту і бачив, як вона раділа. Я не очікував, але після ефіру ми прийшли в готель, де ночували, і до мене подзвонив невідомий номер. Сказали: "Вийди на вулицю". Я вийшов, а там вона. Приїхала мене привітати, обняла мене. Дуже приємно, що вона так мене підтримувала весь проэкт.

- Ти вже повернувся з Києва? Чи був вже у квартирі-подарунку?

- Так, я зараз у Чорткові, де живу з сестричкою Надійкою. Повернувся наступного дня після ефіру. Потім ще їздив Київ, оглядав квартиру, але зараз карантин, то поки немає змоги усі документи оформити, але помешкання я вже оглянув. Ми знімали там частину відео, мав ще декілька інтерв`ю у Києві. 

- Тобто, згодом ти переїжджаєш?

- Так, роботи у квартирі ще багато, але добре, що є вже, де жити, і я планую вступати у столичний університет.  

- Твоя сестричка проговорилась нам, що у тебе вже є "накидані" тексти та музика власних пісень. То коли їх можна буде почути?

Це будуть авторські пісні на різні теми. Зараз роблю нормальне оранжування, працюю над текстами. Це дві пісні про кохання. Десь невдовзі я зроблю їх повністю.

- Глядачі визначають такий чітко-український стиль пісні, душевної народної пісні. Чи не залишиш цей стиль з часом.?

- Я хочу і далі нести українську музику, що вчить відчувати людей і яка примушує думати про головне. 

- То музику ти не залишиш в майбутньому. Які ще плани?

- Ні. Звісно я не планую залишати музику. Адже зараз я цим живу і не уявляю без неї свого життя. У найближчих планах - добре здати і вступити у той  університет, де я зможу і справді пов`язати своє життя з музикою. 

- Чи відчув вже славу після перемоги? Вітань багато отримав?

- Насправді я навіть мало спав після перемоги. Було дуже багато дзвінків, багато вітань. Я старався всім відповісти, з кожним поговорити. Напевно, ще не все з цього зробив. Бо і досі телефонують з вітаннями. Мені, безумовно, дуже приємно. І я дуже дякую кожному, хто привітав мене. 

Щодо слави, то навіть не хочу сприймати це слово, мені так трішки незручно це чути. Тому, що мені навпаки дуже приємно, що мене запрошують на інтерв`ю, що мені пишуть люди, що мене впізнають на вулиці і хочуть спілкуватись зі мною. 

Пишіть у коментарях, чи вболівали ви за Романа. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (59)
  • Наталя Капштан Ілитчук

    Молодець
  • Надія Дідів

    Молодець!!!
  • Вера Руссо

    Молодец !!!!!!!!
  • Ліда Ліда

    Ти  молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up