"Один вдома. Сільська версія": хлопці з Тернопільщини зняли рімейк відомої новорічної комедії (ВІДЕО)

"Один вдома. Сільська версія": хлопці з Тернопільщини зняли рімейк відомої новорічної комедії (ВІДЕО)
  • 8-річний Назар Ковальчук перевтілився у Кевіна Маккалістера і залишився вдома сам перед Новим роком. Такий сюжет фільму "Один вдома 2.Сільська версія", який створили хлопці із Заліщицького району. 
  • Як розповідає автор ідеї Володимир Мандзюк, зйомки тривали 5 годин, ще 6 — фільм монтували. Результат переглядайте нижче.

Напередодні Новорічних свят двоє сусідів із села Винятинці, що у Заліщицькому районі вирішили потішити друзів і знайомих позитивним короткометражним фільмом, який зняли за мотивом комедії "Сам вдома". 

Цікаво, що цьогоріч вийшла вже друга частина комедії, а ідея зробити сільську версію відомого фільму виникла ще у 2019-му. 

Відео дня

—  Ідея з'явилась ще минулого року. Я зі своїм сусідом Назарчиком почали знімати відео в інстаграм. На початку минулої зими ми разом дивились "Сам вдома" і вирішили, що потрібно зняти свою версію, де могли б показати, якби Кевін жив в нашому селі, —  каже автор ідеї та один з акторів Володимир Мандзюк. —   Перше відео ми закинули в соцмереж, і людям дуже сподобалося. Перед цьогорічною зимою, я вже точно знав, що буде продовження, сценарій писав з осені. 

Коли сценарій був готовий, хлопцям залишилось дочекатись снігу. А оскільки він цьогоріч забарився - зйомки почали аж 10 грудня. 

Немає опису.

— Усе проходило успішно, знімали практично з першого разу, — каже Володимир. —  Знімали п'ять годин, монтував шість годин, але результатом задоволені. 

За сюжетом, батьки 8-річного Назара зникли у день перед Новим роком, а тому хлопчик сам змушений іти в ліс по ялинку. Уже там він зустрічається зі злочинцем, якого зіграв Володимир. А далі — усе, як у справжньому "Сам удома": смішні суперечки, винахідливість малого і щасливий фінал.  

Немає опису.

До слова, ми розповідали про брата Володимира, який теж став відомий завдяки своїй творчості.

Деталі в матеріалі:

Студенти-семінаристи з Тернопільщини запустили в мережі флешмоб української пісні. Закликають приєднуватись

А ви любите "Сам удома"? Пишіть відповідь у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Василь Потюк

    🤦‍♂️
  • Kachur Tetiana

    Молодці!
  • Roman Luchko

    Заліщики то вообще моцно!)))) Файно є! Молодці.
  • Іванна Фурман

    Просто бомба!!! Приколи ще кращі ніж в оригіналі!!!👍👍👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up