Перемогти у війні і … Чого ще тернополяни чекають від літа? Ми в них запитали (ОПИТУВАННЯ)

Перемогти у війні і … Чого ще тернополяни чекають від літа? Ми в них запитали (ОПИТУВАННЯ)
  • Літо в Тернополі набирає обертів. 
  • Журналісти «20 хвилин» вийшли на вулиці міста, щоб дізнатись у тернополян про їхні літні сподівання та проблеми.

 

Хочу, щоб війна закінчилась

– Хочеться, щоб цього літа закінчилась війна.  Хочеться на море. Хочу, щоб мені компенсувалось те, що я втратив через війну – Маріуполь, – каже Павло. 

 

 

Чекаю миру

– Чекаю від літа миру. Сподіваюсь, що все буде добре. Оскільки ми в Тернополі далеко від війни, то жалітись немає на що. Хочеться, щоб наші діти, які на війні, повернулися живими і здоровими, – говорить пані Наталя.

 

 

Є все, чого бажаю! 

– Літо йде – на вулиці гарно. У мене проблем немає зовсім. Воєнний стан в країні впливає, звичайно, але більше всього на нас впливає наш власний мозок. Будьте позитивні, і у вас не буде проблем. Було б дуже непогано, якби всі жили в добрішій атмосфері. А так у мене є все, чого бажаю, – уточнює пані Олена. 

Відео дня

 

Щоб тривоги закінчилися...

– Бажано, щоб було краще, ніж є зараз, щоб наші тривоги і біди потроху закінчувались, щоб ми вийшли на фінішну пряму. Літо є літо – хотілося б кудись поїхати відпочити. Раніше була Одеса, море, а зараз така обстановка, що нікуди не поїдеш. Бажаю, щоб ми всі були здорові, пережили ті негаразди, які випали на нашу долю. Щоб після перемоги процвітали, – каже Микола Дмитрович.

 

Наші захисники здобудуть перемогу

– Чекаю від літа спокою та єднання, щоб захисники нашої Батьківщини повернулися додому здорові. Щоб після перемоги ми зажили радісно і щасливо, навіть краще, ніж до початку цієї війни. Звісно, є і проблеми: у нашій внутрішній політиці і політиці інших держав по відношенню до України. Таке враження, що зараз ми залишились одні. Та все ж я думаю, що нас не зламати, наші захисники здобудуть перемогу. Бажаю їм здоров’я, – наголошує пані Мирослава.

Влітку вчуся

– Літо – моя улюблена пора року. І головне бажання, як і в кожного українця, – це закінчення війни, або хоча б передумови до її закінчення. Моя єдина проблема на початку літа – навчання. Я вчусь на економіста у Львові, а з початку війни живу в Тернополі. Тому для того, щоб наздогнати прогалини у навчанні, потрібно докласти дуже багато зусиль. Від літа 2022 хочеться: щастя, позитиву і хорошого настрою, – каже Андрій.

 

Автори: Остап Грицишин та Аліна Томашевська  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up