«Подумала, що то сама Королева»: як пані Лєна у Тернополі перевтілилася в Єлизавету ІІ

«Подумала, що то сама Королева»: як пані Лєна у Тернополі перевтілилася в Єлизавету ІІ
  • Пані Олена в певних ракурсах дуже схожа на англійську королеву Єлизавету ІІ.
  • І хоча жінка рідко буває в Тернополі, все ж стала моделлю в благодійному проєкті.

Коли тернопільська майстриня Оксана Чмиленко шукала моделей для свого проєкту #капелюшки_як_у_королеви, то згадала про дивовижну схожість на королеву мами своєї шкільної подруги.

— Якось, шукаючи капелюшки, які можна було б інтерпретувати у вовну, серед світлин королеви я побачила одну, яка "зачепила" мене особливо. Але не капелюшком, — написала пані Оксана на своїй сторінці у соцмережі. — Королева Єлизавета ІІ в тому ракурсі видалася мені схожою на маму моєї шкільної подруги Протасевич Людмила.

Знаю, що зараз жінка активно займається сільським господарством, у Тернополі буває рідко, утім, таки вирішила спробувати вмовити на участь у фотосесії, тим паче, що її дочка  теж учасниця проєкту — одна із волонтерів. Вмовила.

Відео дня

Фотосесію запланували на 18 грудня у нашій майстерні, тут, де і впродовж місяця творилися дива. Та справжнє диво і неймовірні емоції ми відчули, коли зайшла модель — тьотя Лєна...

Дивіться самі)

Загалом особливих вимог до моделей не ставили. Це мали бути поважні пані, і, звісно, було б добре, якби вони чимось нагадували нашу натхненницю, зазначила майстриня.

Під її дописом багато схвальних коментарів. Жінки підтверджують дуже велику схожість пані Лєни та королеви Великобританії.

Валентина Кравчук Ну дУже схожа

Светлана Повар дуже схожа, молодці!

Mariia Dovghenko Я навіть подумала...що то Сама Королева і капелюшки ідентичні і схожість в обличчі!!! Ну дуже гарно вийшло!!!!

Іванна Кедик Клас! Дууууже схожі!

Галя Ткач Пані Лєна неймовірно елегантна!!! Справжня українка: і з сільським господарством раду дає і у капелюшку виглядає по королівськи!

Ksenia Gorishna WOW, дивовижно, на мить здалося, що ти з Єлизаветою ІІ, неймовірно круто...МОЛОДЕЦЬ!!!

Нагадаємо, презентація колекції головних уборів від тернопільської майстрині Оксани Чмиленко, на створення яких надихнули світлини королеви Єлизавети ІІ, відбудеться 23 грудня о 17:00 у фойє Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т. Шевченка.
Проєкт під назвою "Капелюшки — як у королеви" має за мету допомогти Міжнародному благодійному фонду "Живи" зібрати кошти на монітор пацієнта у дитячу реанімацію.
Ідея полягає у відтворенні капелюшків королеви Єлизавети ІІ за світлинами її величності у новітній техніці фелтинг.
Капелюшки особливі тим, що виготовлені виключно руками з тонкої мериносової вовни шляхом інтенсивного ущільнення (валяння).
До створення колекції охоче долучилися волонтери: вчителі, керівники творчих гуртків, а також —бухгалтери, медики, студенти.
Упродовж місяця у творчій майстерні "Палітра тепла" вони разом з майстринею створювали головні убори та прикраси до них із вовни різноманітних відтінків окрім чорного.
Левову частку коштів на матеріали виділили українські жінки в Канаді.
У різдвяний час капелюшки будуть виставлені на онлайн-аукціоні, де можна буде їх придбати із різних куточків світу.
Після презентації відбудеться благодійна фотосесія у капелюшках, у якій зможуть взяти участь гості.
Також усіх присутніх театрали просять залишитися для перегляду вистави "Ніч перед Різдвом". Квитки — у касі театру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olena Bachynska

    Гарна жінка, але на королеву зовсім не схожа!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up