"Поїздити, поспівати та покращити настрій": як тернопільський таксист встановив караоке у салоні

"Поїздити, поспівати та покращити настрій": як тернопільський таксист встановив караоке у салоні

Викликаєте таксі, а отримуєте - цілий караоке-бар, а ще позитивне спілкування і смачну цукерку. Тернополянин Володимир, який працює таксистом, розважає клієнтів караоке, пригощає цукерками та влаштовує гучні свята на весь мікрорайон, де живе.

Про незвичайне таксі в Тернополі нам розповіла тернополянка Валерія. 

- Уявляєте, викликала таксі, сідаю, а мене пригощають цукеркою, - каже дівчина. - Я здивована, посміхаюсь. Але на тому сюрпризи не закінчуються. Раптом весь салон починає миготіти кольоровими вогниками. Ми їхали з подругами. Водій запропонував нам... поспівати в караоке. Радості не було меж. Ця поїздка зробила наш вечір. 

Із незвичайним таксистом познайомилась і наша журналістка. Звуть його Володимир Хмурич. У одній із тернопільських служб таксі працює лише п'ять місяців, а караоке в автомобілі встановив десь місяців три тому.  

Відео дня

"Хочеться зробити людям настрій"

Я почав їздити і практично одразу поставив собі в машину апаратуру, - розповідає чоловік. - От люблю я музику. І людям це дуже подобається. Сам не співаю, але мені музика дуже до душі. Багато з комплектуючих до караоке мав, бо маю вдома апаратуру. Маю стільки, що вистачить на два весілля. 

Пан Володимир розповідає, що планів на вдосконалення свого унікального караоке має чимало. Але спочатку хотілось би спробувати, чи людям "зайде". 

- Я хотів бачити, чи люди будуть співати. Поставив. Подивився. Співають. Ще й як, - продовжує таксист. - Тепер знаю, як ще кращим це караоке зробити. Повірте, буде таке, що огого. 

Чоловік каже, що часто його викликають не лише, коли потрібно їхати кудись, а й просто, коли хочеться поспівати. 

- Я питаю: "Любите співати?", "Будете співати", а люди зразу: "Та як співати?". А я кажу: "В мікрофон". От кілька днів тому в дитини був День народження, - говорить Володимир Хмурич. - Батьки подзвонили, і ми годину катались по місту, бо люди хотіли поспівати. Потім ще годину стояли на Циганці. Є вже багато людей, які зберігають телефон. От хочеться зробити людям свято, бо зараз так важко чогось всім. 

Цукерки та світломузика

Коли клієнти починають співати - у автомобілі загоряються сотні електричних вогників, які миготять під музику. Володимир не розкриває секрету, де їх взяв та як вони вмикаються. Каже: магія. 

Також чоловік завжди возить в автомобілі цукерки. Пригостив він і журналістку "20 хвилин". Каже, що солодке покращує людям настрій, тому ласощі дає усім, окрім п'яних. 

- От люблю свою роботу, я тут відпочиваю, - продовжує тернополянин. - То завжди спілкування з людьми, а вони різні попадаються. Дехто хоче собі поговорити, хтось сідає похмурий чи задуманий, а ти раз - цукерку йому і все: настрій кращий. 

"Сам не співаю, співають діти"

Пан Володимир розказує, що сам не співає, мовляв, нема слуху. А от доньки талановиті , їм 15 та 12 років. Одна грає на фортепіано, інша - займається вокалом. Разом із однокласниками вони навіть створили свій гурт. 

Тож апаратуру чоловік придбав спочатку, щоб допомогти розвивати таланти донечок. А ще - щоб проводити різні свята. 

Минулого року у вересні чоловік організував масштабне свято на Бродівській, де живе. Він каже, що гуляло кілька тисяч людей. Світлина від Івана Сороколіта.

Світлина від Івана Сороколіта.- Гарне свято вийшло. Гуляли справді всім районом, - говорить чоловік. - Колись вже організовував забаву. Потім мав два роки "перекуру", а потім вирішив таке свято забабахати! Знайшли спонсорів, зібрали людей. Сцена була величезна. 30 людей помістилось на сцені. Думаю, закінчиться карантин, то точно будемо ще гуляти! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Maks Prodan

    Таксисту цукерків би не хватило на всіх, а хлопака торгує, піДтаксОвує. Дав три цукерка тай віддихнув, поїхав додому...  ''тернопільський таксист''
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільському районі врятували 650 тварин Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up