Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Стан екології у місті, вирубування дерев, затяжна зима, - ці та інші питання схвилювали тернополян останнім часом. Своїми думками вони поділилися з "RIA плюс" і "20 хвилин". 

Уляна ШЕВЧЕНКО (35 р.), волонтер:

- Як маму двох дітей, насамперед мене турбує їхнє здоров’я. Оскільки екологія має безпосередній вплив на це, хотілось би, щоб у Тернополі було більше зелені. Не подобається вирубування дерев у парках Тернополя. Згодом виявляється, що на місці зелених насаджень починається сумнівне будівництво. Такими темпами парків і зелених зон скоро не залишиться. Якщо їх і далі будуть вирубувати більше, ніж насаджувати, нас чекає екологічна катастрофа.

 

Відео дня

Василь ЦЬОМКО, тренер з карате:

- У Тернополі на кожному кроці, особливо в центрі міста у вихідні, коли люди виходять на прогулянку, стоять «псевдоглашатаї» з «проханням», вивченим скриптом, допомогти комусь. Не сперечаюсь – «допомога» потрібна, проте не таким чином, ще й через харківсько-одеські фонди а-ля благодійності... Це явище знижує рейтинг привабливості міста, яке тільки-но почало набирати балів серед туристів.

 

 

Юлія ЯНЧИНСЬКА, голова у ГО Молодіжне об'єднання "Файне місто":

- Сьогодні почула фразу, що культура - це діагноз суспільства. Зійшов сніг, а на клумбах замість підсніжників з'явилися десятки недопалків та обгорток. Нещодавно висаджені дерева в парку переламані навпіл, явно не вітром. Аналізуючи це все, який в нас "діагноз"?  Поважайте природу та  працю інших людей, а найголовніше - себе.

 

 

 

Юрій КУЛЬПА,(41 р.) прес-офіцер:

– На мене справила велике враження драматична містерія «Тарас». Ця неймовірна, сучасна постановка з яскравими сценами, звукорядом та костюмами. Талановиті актори драмтеатру зробили фурор у залі, передали серцю біль, страждання українського народу від московського ката, за що отримали овації. Дякую за неповторність, за емоції, за відданість своїй роботі! Браво режисеру Олегу Мосійчуку!

 

Олег КОВАЛЬЧУК, (62 р.), директор станції юних техніків:

- Проводили творчий конкурс для дітей і батьків у Центрі науки зі збирання космічної моделі з конструктора. Змагались 24 команди, минулого року - тільки вісім. Надзвичайно приємно, що батьки тепер все більше звертають увагу на творчий розвиток дітей у напрямку науки і техніки. Наука є надзвичайно цікавою.

 

 

 

Сергій МИКИЧАК, (22 р.), студент:

- Саме зараз хочеться абстрагуватися від усіляких політичних чварів, сімейних негараздів і взагалі усіх інших речей, які тебе дратують.  Є бажання просто вийти на вулицю — «провітрити голову». Але й тут не все так просто, як здавалося.  Адже березень вирішив бути холоднішим, аніж два зимових місяці. Цікаво, коли ж я нарешті зможу взути кросівки ?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up