Що схвилювало тернополян цього тижня

Що схвилювало тернополян цього тижня

Ціни на квіти, туристичні можливості Тернополя, еміграція - це та багато іншого зачепило тернополян цього тижня

Анастасія ВЕРБІЦЬКА, (35 р.), соціальний педагог:

- Шокована! Просто шокована цінами на квіти, які зашкалювали на свята. Молоді люди, які хотіли зробити приємність своїм рідним жінкам, мамам, бабусям і просто дорогим людям, - не мали змоги цього зробити. Я все розумію, бізнес-бізнесом. Але ж немає підстав встановлювати такі ціни! За кілька днів ні долар не виріс, ні інших економічних підґрунть для цього не було. Просто варто пам’ятати, що попри всі бізнесові інтереси таки варто залишатись людьми. 

Відео дня

 

Володимир ДЕМЧИШИН, (45р.), керівник обласного тур-інфо центру:

- Історія культури та традицій  Тернопільщини є важливим фактором розвитку процесу туристичної галузі та економіки. Обласний тур-інфо центр  - це те місце, де подають  інформацію туристам безкоштовно про можливості Тернопільщини. Не тішить  те, що високоприбуткова галузь, як туризм, не сприяє соціально-економічному розвитку області. Немає інвестицій в санаторно-курортні комплекси.

 

 

Марія ЧЕХ, (23 р.), філолог:

- Хвилює масова еміграція українців. Учні, закінчуючи навчання в школі, з радістю покидають рідну домівку, знаходячи можливість навчатися на престижному факультеті десь за кордоном. Студенти, що завершили навчання у ВНЗ виїжджають , аби працевлаштуватись та мати перспективне майбутнє. Це звичайно добре, але що залишиться від нашої батьківщини, якщо ми всі шукатимемо кращого життя деінде?

 

 

Катерина КОНДРАТЮК, член ГС "Рада бізнесу Тернопілля":

- Неочікувано пошуки оренди будинку для моєї сім`ї перевернули мої переконання про расизм в Тернополі. Я завжди була переконана, що расизму як такого в нас нема, за 10 років шлюбу з іноземцем (хоча він вже давно громадянин України) я дійсно не зустрічалась з цим. Проте раз за разом нам відмовляли в оренді саме через колір шкіри мого чоловіка.

 

 

 

Сергій ГОЛОВАЙЧУК, шеф-кухар:

- Я не так часто дивлюсь телевізор, бо часу немає, але події, які канали висвітлюють в ефірі, мене просто вбивають. З 10-ти новин, що нам демонструють, 9-ть це - вбивство, грабунки, обман заради наживи. Ось, наприклад, мене просто вбило, що Антін Мухарський вже декілька років судиться із колишньою дружиною, щоб бачити дітей. Хоча він сплачує аліменти і є ненайгіршим батьком у світі. Найцікавіше, що влада чомусь підтримує те, що рідний батько через амбіції колишньої не може спілкуватись з дітьми.  

 

Олена ВЕЛИЧАНСЬКА (46 р.), старший офіцер групи для роботи з особовим складом та громадськістю обласного військкомату:

- Мене хвилює, коли закінчиться цей "ура-патріотизм"в нашій країні. Цей передвиборний шабаш. І коли в людей прийде розуміння, що ворог вже біля нашого дому, коли ми на строкову службу будемо відбирати, а не виловлювати! 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Батіг

    шок від ц1н  як  вижити пенс1онерам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up