"Щоб не крав і про людей думав": яким має бути ідеальний міський голова Тернополя (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

"Щоб не крав і про людей думав": яким має бути ідеальний міський голова Тернополя (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Вже незабаром тернополяни обиратимуть міського голову. На цю посаду вже зареєструвались перші кандидати.
  • Але яким він має бути, ідеальний керівник міста і чи знають люди, коли вибори, ми запитали тернополян на вулицях міста. 

15 липня Верховна Рада України затвердила постанову Кабміну "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році (25 жовтня 2020 року). І хоча офіційно передвиборча кампанія ще не розпочалась, агітаційні матеріали вже починають "з'являтись" то у соцмережах, то на сіті-лайтах. 

Чого чекати від виборів, наразі невідомо. Але тернополяни точно знають, яким хочуть бачити голову міської ради. Про це вони розповіли у відео.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Олег 55 років, дизайнер:

 - Міський голова має думати про те, щоб місто поступово йшло вперед. Що треба? Щоб озеро було чисте. Знаєте, я от йду біля фонтану і хочу освіжитись. Треба, щоб була водойма, бо люди до неї тягнуться: покупатись, позасмагати. Туриста чим можна привабити? Озером! Відпочинок - то життя, то здоров'я.

 

 

Марія, 23 роки, маркетолог:

- Гарний міський голова повинен збагачувати інфраструктуру, більше вкладатись в освіту, щоб в студентів було більше можливостей вчитись безкоштовно. Так, я знаю, що вибори у жовтні. На вибори піду, бо це важливо для нас. 

 

 

 

Віталік, 21 рік, інтерн:

- Ідеальний міський голова має бути відповідальним, знати всі проблеми міста. Найголовніше, щоб він спілкувався з людьми і вирішувати ті ситуації, про які йому говорять люди. Тому що сидіти в кабінеті і планувати, як все змінювати - це погане рішення. Треба, щоб був відповідальним. Прийняв зважені рішення. 

 

 

Женя, 33 роки, менеджерка:

- Він має думати не про свої потреби, бути відкритим до людей. Має до всіх ставитись з добротою. Але найголовніше - любити це місце, де він живе. Тоді він буде робити все, щоб його покращити. Треба, щоб він не крав і був добрий до людей.

 

 

 

Ростислав, 21 рік, студент:

- Точно не знаю, коли наступні вибори, але вже відчуваю, що вони близько. Бо дуже багато так званого "тиску". Багато реклами. Ти розумієш, що тебе починають переконувати у чомусь. 

На мою думку, міський голова має бути з народом. Не тільки чути думки наближених осіб, а усіх тернополян. Я думаю для цього має бути платформа, де люди можуть опублікувати свої побажання щодо змін у місті. Мер має бути націленим на результат. Маленькими кроками до великих змін. І звичайно ж, треба пам'ятати, що починати кожен має з себе. 

А яким має бути ідеальний міський голова на вашу думку? Пишіть відповідь у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Бодя Олегович

    Переконаний нічого змінеться, хто б не став мером.Їх треба вирощувати спеціально,в інкубаторах , або щоб хтось прислав з "іншої світу".) Ну або штучний інтелект якийсь.Не стіорюйте ілюзій.
  • Ігор Буда

    в країні заниця на всіх рівнях-що в державі, що в Тернополі.
    лише там відвертий українофоб, а в нас липовий патріота (своєї кишені).
    ну а гевки, народні вмери лише підсилюють цю безрадіснк картинку.
    мабуть замість виборів сходжу на пиво.
  • Oleh

    Без нормального закону про відкликання , тобто "пинках під зад" , все це повторення пройденого.
  • Yura Luchishin

    З.партії.Є.С

    йофа reply Yura Luchishin

    ага ес бпп то точно не крав можна ставити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up