До нас рідко зірки приїжджають! Співак Роман Скорпіон відвідав дитбудинок у Тернополі (РЕПОРТАЖ)

До нас рідко зірки приїжджають! Співак Роман Скорпіон відвідав дитбудинок у Тернополі (РЕПОРТАЖ)

До вихованців Тернопільського обласного комунального дитячого будинку, що на проспекті Степана Бандери, 15 лютого у гості приїхав відомий артист Роман Скорпіон.

Співак виступатиме увечері у Палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса, але перед концертом вирішив заїхати сюди – у дитбудинок, аби провідати дітей, які у ньому проживають. Роман Скорпіон вже досить довгий час займається благодійністю.

– У мене вдома, у Трускавці, є звичка із сусідами ділитися чим маємо і ніколи не відмовляти. Ми часто зустрічаємося з різними людьми, щось їм приносимо чи даруємо. Іноді достатньо навіть усмішки, аби допомогти. А благодійність для мене – це стиль життя, і він доступний для кожного. Так склалися обставини, що нині я приїхав у Тернопіль, у цей дитбудинок. Спілкуючись із малечею, отримую прекрасні, позитивні емоції, тому стараюся і їм віддавати такі ж, – розповідає 31-річний співак.

Відео дня

Директор закладу Володимир Долинний представив артистові дітей. Їх усього 11 – семеро хлопчиків і чотири дівчинки. А взагалі, за словами пана Володимира, будинок розрахований на 20 дітей. Але дехто вирішує йти звідси після дев’ятого класу, інші вчаться до 11, аби потім скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

Пан Володимир також розповів «зірковому» гостеві про досягнення випускників дитбудинку. Директор, якого тут позаочі називають «батьком», каже, що ними особливо пишається, адже вони опанували які завгодно професії – стали вчителями, лікарями, інженерами тощо.

Опісля маленький Роман, чи не найактивніша тут дитина, за словами Володимира Долинного, з радістю провів своєму знаменитому тезці невелику екскурсію закладом – показав, у яких умовах тут живе малеча, де чия кімната і де вони проводять дозвілля.

Наостанок, хлопчик розказав своєму кумиру Роману Скорпіону, що мріє стати поліцейським, коли виросте.

Вихованці дитбудинку мали змогу поспілкуватися із відомим співаком, поставити йому цікаві запитання і, звичайно, зробити селфі.

Одна із найстарших дівчаток у дитбудинку – Таня навіть подарувала Роману Скорпіону картину, намальовану власноруч.

– Я слухаю його пісні частенько, він мені дуже подобається. Завжди хотілось почути Романа Скорпіона наживо, – ділиться Таня.

Артист привіз для дітей-сиріт піцу, соки та інші потрібні речі, а ще подарував квитки на його концерт у «Березолі». Також пан Роман пообіцяв за нагоди звозити малечу у дельфінарій, що у Трускавці.

До слова, директор Володимир Долинний розказує, що й не пригадує, коли у них, у дитбудинку, ще хтось із відомих митців був з відвідинами особисто.

– Нас неодноразово запрошували на вистави у драмтеатр, на концерти різні. Але сюди давно ніхто не приїжджав. А Роман нам справді сподобався. Діти раді, що побачили свого кумира і навіть змогли з ним сфотографуватися. Це для них буде пам’ятка на ціле життя, – підсумував керівник.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Іноземцева

    Чудовий репортаж

keyboard_arrow_up