Світлої вічності, наш Друже. Не стало відомого адвоката Василя Когута

Світлої вічності, наш Друже. Не стало відомого адвоката Василя Когута

Майже 30 років адвокатської практики. З них понад 20 років Василь Когут був партнером редакції «RIA плюс» і «20 хвилин». Вічная і світлая пам’ять вам, Друже…

Відійшов у вічність добрий Партнер та Друг редакції Медіа корпорації RIA, відомий адвокат Василь Когут.

— Дуже шкода, коли у вічність відходять такі люди. Для всієї нашої компанії це велика втрата, бо Василь Васильович був нашим добрим Другом, надійним  Партнером і дуже хорошою Людиною — так, це все з великої літери, — каже Регіональний видавець RIА Медіа Юрій Штопко. — З Василем Васильовичем компанія RIA пов’язана понад 20 років, ми починали разом, коли ще кабінети були поруч в готелі «Україна». Відтоді почалась наша дружба і співпраця.

Коли редакція у 2008 році переїхала до іншого приміщення, офіс адвоката теж був поруч. Тоді ж Василя Когута запросили, щоб представляв інтереси компанії RIA.

Відео дня

— Дотепер ми були разом. Прикро, боляче, що такі люди відходять. Він професіонал, допомагав в юридичних питаннях не лише компанії, представляв наші інтереси у судових інстанціях, а й як експерт консультував і допомагав нашим читачам. Шкода втрачати друга та сусіда, — каже Юрій Штопко. — Це велика втрата для нас, для родини RIA. Щиро співчуваємо родині, колегам і всім, хто втратив близьку людину.

Василь Васильович Когут відійшов у вічність на 65 році життя. Близько трьох років тому захворів на онкологію. До останнього працював, ще минулого тижня був у справах у суді. Лишень два дні тому стан пана Василя рідко погіршився, і його доправили до реанімації, де вранці 22 квітня його не стало, розповіла дружина померлого.

— Дуже порядна людина… Прикра новина, дуже прикра. Мені дуже важко говорити, — відомий адвокат Валерій Міщенко дізнався про смерть колеги від журналістів. — Людина добра, пройшов серйозний шлях — і в прокуратурі, і в адвокатурі. Хороший фахівець. Прожив так, що нікому не заподіяв прикрості. Нехай з Богом спочиває…

 

Довідка

Василь Васильович Когут народився 27 квітня 1957 року в с. Літятин Бережанського району. Виріс у рідному селі Урмань, де його і поховають 23 квітня.

Закінчив юридичний факультет Львівського університету за фахом «Правознавство». Після цього за направленням поїхав працювати у прокуратуру Борщева, а невдовзі перейшов на роботу слідчим прокуратури у Тернополі. На початку 90-х став адвокатом, був юристом кількох компаній.

Залишилась дружина, двоє синів і троє онуків.

 

Редакція «20 хвилин» щиро співчуває родині, колегам та всім, хто втратив близьку людину. Вічная пам’ять…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (80)
  • Неля Стахурська

    Вічна пам'ять і царство небесне
  • Юля Сахарова

    Вічна пам'ять Героям
  • Ruslana Lana

    Вічна пам'ять...
  • Оксана Попович

    Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up