Два тернопільські подружжя близнюків Сімчуків у серпні святкують трояндове весілля

Два тернопільські подружжя близнюків Сімчуків у серпні святкують трояндове весілля
  • У медсестер-контрактниць Надії та Люби Сімчук міцні сім’ї, кохані чоловіки теж близнюки, учасники АТО.
  • Вони виховують чудових діток - у Надії два синочки, а в Люби син і донька.

З подружжями близнюків-Сімчуків "20 хвилин" познайомилася ще в 2009 році, коли брати-близнюки Володимир та Ярослав одружилися з сестрами-близнючками Любою й Надією у суботу, 29 серпня, у церкві Різдва Христового, що на вулиці Руській. Дві однакові пари наречених дивували перехожих, писав тоді кореспондент “20 хвилин”.

Читайте також У Тернополі близнята одружилися з близнючками

Відео дня

За історією їхнього життя з того часу спостерігають місцеві та всекраїнські ЗМІ. Брати розповідали як служили на Донбасі, а дружини зворушливими світлинами - як "Люблять і Чекають" їх вдома.

Читайте також Тернопільські брати близнюки повернулись додому із АТО.

Зворушливе фото тернополянок, які чекають своїх чоловіків з АТО, скоро з'явиться на біг-бордах

За 10 років в родинах відбулися великі зміни: в кожної пари підростає двійко дітей, а дружини Сімчуків, медсестри за спеціальністю, пішли в армію уже на другий контракт.

"Серед інших спеціальностей медична справа їх цікавила найбільше, тому по закінченні школи сестри вступили у медичний коледж. Три роки навчання минуло швидко і сестри влаштувалися на роботу в районну поліклініку. Новий колектив, улюблена справа, здавалося б усе, йшло добре. Але події в Україні, початок війни на Сході змусили багатьох людей змінювати життєву позицію, чимало зголошувалися бути корисним та допомагати захисникам, незалежно в тилу чи на передовій, - повідомляє на своїй сторінці у facebook 44 окрема артилерійська бригада.

Набравшись практики у цивільній роботі, в березні 2015 року близнючки зголосилися у військкомат, щоб підписати контракти з новоствореною військовою частиною у Тернополі.

Надя і Люба були одні з перших контрактників, які прийшли в медпункт, решта фахівців на той час були кадрові військові, або мобілізовані.

На запитання, чи розрізняють їх на службі засміялися обоє, очевидно пригоди не раз траплялися у їх житті. Розмову підтримала Світлана - медик батальйону охорони.

- Пригадую приїхала на ротацію одна із сестер, я ж кинулася її обіймати, дуже рада зустрічі, а Люба не зрозуміла хто я така і провела мене холодним поглядом, - розповідає медик. - Тим часом Надя була у Тернополі, а коли Світлана їй подзвонила, то все стало зрозуміло, вони сміялися дуже довго. Я не знала, що вони так подібні, додає подруга. Коли бачу їх разом, тоді розрізняю, а окремо - ні.

За характером вони також різні, Люба спокійна, Надя - живчик, який навколо своєї осі 125 разів пробіжить. Сестри зізнаються, що між ними є відмінності, мінімальні, але є. Надя старша за Любу на 30 хвилин, а Люба вища за Надю на 1 сантиметр. Не люблять сестри купувати однакового одягу, хоча босоніжки у гардеробі один в один.

У близнючок міцні сім’ї, кохані чоловіки теж близнюки, учасники АТО. Виховують чудових діток - зараз у Надії уже два синочки, а в Люби син і донька.

Час служби нерідко розділяє сестер. Протягом тривалого часу Надя виконувала завдання медика в зоні проведення операції об’єднаних сил, а сьогодні її приїхала міняти Люба. Така собі родинна ротація, одна мама служить в Тернополі, інша на Сході.

Складається й так, коли сестри одночасно в різних місцях заступають на чергування, тоді ініціативу беруть тати-близнюки.

Четвірка близнят поєдналися у дві щасливі сім'ї з одним прізвищем - Сімчук. Усі вони мріють зустрітися за родинним столом, адже 29 серпня виповнюється 10 років, коли об’єдналися у єдину родину половинки, схожі не лише зовні, а й за вдачею і любов’ю до своєї Батьківщини."


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ання Гунчак

    Вітання Володі і Ярославу та їхнім половинкам! Міцного як граніт здоров'я та лебединої вірності....вашим сім'ям!!!!!
  • Іринка Беднарчук

    Ваш подружній ювілей –
    Не тільки ваше свято.
    Радіють з вами друзі, рідні теж!
    І я бажаю щастя так багато,
    Щоб у душі воно не мало меж!
    Нехай життя здається дивом,
    І плідні будуть справи і шляхи!
    Нехай живеться легко і щасливо.
    Благословенні будьте Богом і людьми.
  • Іринка Беднарчук

    Вітання на олов’яне весілля

    Ваш подружній ювілей –
    Не тільки ваше свято.
    Радіють з вами друзі, рідні теж!
    І я бажаю щастя так багато,
    Щоб у душі воно не мало меж!
    Нехай життя здається дивом,
    І плідні будуть справи і шляхи!
    Нехай живеться легко і щасливо.
    Благословенні будьте Богом і людьми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up