Тернополяни у соцмережах хваляться подарунками із Дня Закоханих. Шукайте своє фото з Instagram

Тернополяни у соцмережах хваляться подарунками із Дня Закоханих. Шукайте своє фото з Instagram
  • День Закоханих у світі відзначали вчора, 14 лютого. Квіти, солодощі, повітряні кільки і подушки у формі сердець заполонили стрічки соцмереж.
  • Ми зробили підбірку романтичних фото, якими поділились тернополяни у соцмережі Instagram

1. Фото із букетом квітів та історією легенди про День Валентина опублікувала тернополянка nazarenko_ilona

- В Англії існувало повір'я, за яким перший чоловік, що його зустрічала дівчина 14 лютого, повинен був стати її Валентином — хотілося їй того чи ні. Але дівчата знайшли вихід із ситуації: цього дня вони гуляли з зав'язаними очима, - написала під фото дівчина. 

Відео дня

2. Частинку весни біля Тернопільського Драматичного театру опублікувла Diana Lysenko

3. День Закоханих біля улюбленого університету відсвяткували студенти Факультету початкової та дошкільної освіти ТНПУ ім. Гнатюка. Фото зі свята опублікували на сторінці факультету.

4. Фото з романтичної прогулянки з коханим на Набережній Тернопільського ставу опублікувала і Іra_moskaluk_ .

5.У День Закоханих місто прикрасили креативними фотозонами. Світлину  zorianka_2302

6. Квітковий настрій запанував на свято у профілі mak_kate1924 .

7. Із святом Валентина друзів привітала студентка sweet_vika7

8. Ще більше квітів та посмішок від gorisnaoksana

9. У затишній атмосфері свято відзначила користувачка соцмереж: chaykasss_

10. На свято можна було знайти навіть підсніжники. Їх сфотографували журналісти видання "20 хвилин". Фото розмістили на офіційній сторінці 20.hvylyn нашого видання у Instagram . Стежте за нами у соцмережах та дізнавайтесь першими про найцікавіші новини. 

Свої фото зі святкування Дня Закоханих залишайте у коментарях. Щоб Ваше фото потрапило у підбірку на сайті "20 хвилин" додавайте до підписів хештеги #20hv_ternopil .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валера Матів

    як дурачки)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up