Тернополянин виконує каскадерські трюки у відомих бойовиках

Тернополянин виконує каскадерські трюки у відомих бойовиках

Про складну та небезпечну професію каскадера розповів тернополянин Вадим Павленко маленьким любителям кіноіндустрії, які навчаються у одній із  тернопільських кіношкіл. 

 

Із 7-ми до 15-ти років життя Вадима Павленко було наповнене спортом та змаганнями. Із 16-ти до 20-ти – він працював у цирку та пішов в армію. А от від 20-ти до 24-х, як зазначає Вадим Павленко, він був хуліганом. А згодом був Ірак, де він служив у провінції Васіт, неподалік міста Ес-Сувейра, що за 60 кілометрів від Багдада. 

Зараз Вадим Павленко відомий та успішний актор та каскадер. 

- Немає різниці де ви живете село чи велике місто, якщо ти багато працюєш, то в тебе все вийде, - з таких слів розпочав зустріч каскадер Вадим Павленко із тернопільськими маленькими кіноакторами. - Від життя можна отримати все, потрібно лише твердо визначити для себе, що саме ти від нього хочеш. І, звичайно ж, у напрямку до своєї мрії робити вперті й наполегливі кроки. 

Відео дня

Кар’єра Вадима Павленка розпочалась, коли йому виповнилось 31. 

- Я з дитинства займався спортом: спортивною гімнастикою, карате, кікбоксингом і змішаними єдиноборствами, - каже каскадер. - В той же час я завжди цікавився артистами, коли мав можливість, то брав в них автографи. 

Після закінчення 9-ти класів тернопільської школи №4 пан Павленко, пішов працювати в цирк, де й навчався багато чому, що знадобилось в його майбутній професії каскадера. 

“Отримував серйозні травми, але не міг без роботи”

- Мене автомобіль збивав на швидкості 35 км/год, - каже каскадер. - У каскадерів кожна дія має бути чітко продумана, адже спізнився на секунду, і можна не тільки ноги переламати, а й загинути. 

Одного разу пан Павленко таки отримав важку травму, виконуючи черговий трюк. 

- Я отримав задній вивих плеча і перелом головки суглоба. Невдало приземлився – операція, спиці, півроку  із зафіксованою рукою. Я дуже хвилювався, чи повернусь у професію після травми. Але просто не міг без роботи. 

“Зараз займаюсь розвитком тернопільського кінематографа” 

 - Я співпрацюю із тернопільською КіноКомісією, - каже каскадер. - Час від часу зустрічаюсь з заступником міського голови Леонідом Бицюрою і ми домовилися про те, що я долучуся до розвитку кінематографа в Тернополі. 

Каскадер каже,  що організує цілий ряд проєктів, які вони будуть реалізувати. Наприклад, вони думали створити містечко каскадерів у місті, але поки ці проєкти лише в розробці. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тася

    Цей  Павленко втік - съебався в Росію і женився  там , а тепер приїхав вернувся  і розказує басні , в основному грав  бандимтів  і  ментів , російских солдатів і фсб шників .

    Пустило reply Тася

    Чо зразу втік?Від кого?Поїхав собі чоловік,женився,працював.Чого наїзджати.Порвернувся.Звичайний заробітчанин і нема різниці,чи мальту місити чи штукатурити чи якусь іншу роботу виконувати.

    Тася reply Пустило

    Людина  яка до костей ненавидить все Українське , презирає
    при першій можливості втікла і  на свою історическую родину,
    при чому тут заробитчанин  ,  він тут підпрацьовував охраніком ,  коли  солдати гинули на Ато  він в ВК збирав гроші начебто на лікування , працював  (каскадером)  в єпізодах грав  або бандитів , руских спецназівців , охоронців , фсбшників ,  чому Сбу ним незаймається , перепрошили  і закинули в Україну  тим більше  досвід має.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up