Українська пісня збирає мільйони переглядів. Випускниця з Лозови співає з бабусею у TikTok

Українська пісня збирає мільйони переглядів. Випускниця з Лозови співає з бабусею у TikTok
  • 17-річна Уляна Ковалик та її 83-річна бабуся Надія з села Лозова, що під Тернополем, підкорили соцмережу TikTok неймовірним виконанням народних пісень.
  • Дівчина вже має понад півтора мільйона підписників і каже, що і її, і бабусю впізнають на вулицях. Дивіться відео в матеріалі. 

Приблизно рік тому Уляна Ковалик вирішила зробити відеозапис звичайного для них з бабусею пісенного вечора. Пісню опублікувала в молодіжній соцмережі TikTok, а коли на ранок побачила, скільки там переглядів, була приголомшена. 

— Усе вийшло випадково. Ми з бабусею увечері сиділи та вирішили заспівати, як часто робили ще з самого малку. Я поставила камеру, аби подивитись, що з того вийде. Ми записали пісню, та й забули про це. Зранку відкриваю, а там... пів мільйона переглядів, — розповідає дівчина.  — Людям сподобалось, нам теж. Весь ранок ми читали коментарі і були в захваті від того, що настільки наша пісня "зайшла". 

Відео дня

У TikTok Уляни вже є понад 1,7 млн підписників. І більшість відео там із бабусею Надією 

— Бабусі 83 роки, і вона співає все життя. Більшість народних пісень я знаю від неї, вона вчила мене співати ще змалку, відколи я себе пам'ятаю, У мене і тато співає, і мама. Тому кожне родинне свято у нас супроводжується народними піснями, — розповідає Уляна. 

Співають народні і сучасні пісні 

Окрім народних пісень, у репертуарі Уляни та пані Надії є і сучасні хіти. Найбільше переглядів, а це понад 40 мільйонів, зібрала італійська пісня "О Белла, чао". 

— Інколи ми співаємо і старі пісні, які були популярні за часів бабусиної молодості. Виконали і "Катюшу", бо бабуся просила, — говорить дівчина. 

Улюблена пісня у бабусі та онучки одна на двох. Це українська народна "Підманула-підвела"

— Та різне співаємо. Але душа лежить до нашого, народного. "Розпрягайте, хлопці, коней", "Ой у вишневому саду", "Цвіте терен", — ділиться блогерка. 

На вулиці впізнають

Старенька із захопленням стежить за коментарями і в TikTok і в YouTube, де онучка теж створила для них канал. 

— Як тільки я закидаю відео, то бабуся вже через кілька годин запитує, скільки переглядів набрало. Вона і сама вдягає окуляри та читає усі відгуки. Звісно і мені, і їй приємно, коли відгуки позитивні, — каже Уляна.

І дівчину, і бабусю вже впізнають на вулицях. Уляна каже, що не раз просили заспівати на відео ту чи іншу пісню. 

Окрім відеопісень, Уляна публікує в соцмережах і власні малюнки. Каже, що і вони подобаються підписникам. Деякими дівчина поділилась із читачами "20 хвилин".

Мріє вступити у театральний 

Цього року Уляна — випускниця Лозовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. І дівчина вирішила розвивати мистецький талант. 

— Я хочу вступити в ТНПУ ім. В. Гнатюка на театральний факультет. Музика — то моя душа. Я співаю з трьох років, шість років навчалась у музичній школі, і мрію надалі теж розвивати, — каже співрозмовниця. 

Бабуся завжди для дівчини була підтримкою та найкращим другом. Ще змалку Улянка проводила з нею дуже багато часу. 

— Всюди біля неї ходила. Без музики прожити було б важко, а так і веселіше на душі, і іншим можна принести радість, — каже героїня.

Уляна і надалі планує розвивати свій блог. Уже цього літа Улянка та пані Надія планують набрати два мільйони переглядів. 

А поки залишаємо посилання на соцмережі дівчини, аби ви могли насолодитись неймовірними голосами дівчини та її бабусі. 

https://www.tiktok.com/@ulyana_kovalyk 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ярослава Сидорко

    Чудово
  • Людмила Бончак Соколик

    Дужееее гарно. Аж мурашки по тілу.👏👏👏👏
  • Мария Пристая

    Прекрасний дуєт.

keyboard_arrow_up