У центрі міста тернополяни рятували непритомну дівчину. Експеримент "20 хвилин"

У центрі міста тернополяни рятували непритомну дівчину. Експеримент "20 хвилин"
  • У будь-яку хвилину в будь-кого з нас можуть трапитись неприємності зі здоров'ям. 
  • Ми провели соціальний експеримент. На центральних вулицях міста журналістка "20 хвилин" робила вигляд, що знепритомніла. 
  • Пройшли тернополяни повз чи допомагали дівчині, дивіться на відео.

На Тетатральному майдані та вуличках неподалік посеред дня багатолюдно: хтось поспішає з обідньої перерви на роботу, хтось прогулюється з друзями. 

Журналістка "20 хвилин" падає у кількох місцях. Практично одразу до неї підбігають люди. 

- Як можна було не підійти, - каже одна із тернополянок, що вирішила допомагати дівчині. - У мене знайома близько восьми років тому померла так на вулиці Чорновола, і ніхто не підійшов, щоб допомогти. 

Відео дня

Загалом дуже мало людей проходили повз. І навіть ті, хто це робив, мабуть, просто помітив поряд камеру. 

А ви б пройшли повз? Чи доводилось вам коли-небудь на вулиці допомагати незнайомцям? Відповідь залишайте у коментарях. 

Коментар журналістки:

Ольга Турчак

- Направду, була здивована, що так багато людей підійшли, щоб допомогти. Дехто кидав свої справи, хтось, було видно, що сам злякався. Люди запитували мене, чи пам'ятаю, як мене звати, кожного разу питали, чи викликати швидку. За весь час я, мабуть, і однієї хвилини не пролежала, щоб люди не підбігли до мене. 

Цим експериментом ми хотіли довести, що не все в цьому світі втрачено. І думаю, ми це зробили. Звісно, були люди, які проходили повз і робили вигляд, що не помічають мене. Але буду думати, що вони просто побачили поряд мою колегу з камерою. Дуже незручно було казати людям, що це просто експеримент. Вони ж так щиро хотіли допомогти. Зворушило, коли одна дівчина розповіла історію про те, що її знайома померла на вулиці, і ніхто так і не підійшов, щоб допомогти. Насправді, може трапитись усе, що завгодно. Ти ж ніколи не знаєш, що чекає на тебе. Хочу подякувати усім, хто не залишився байдужим та попросити вибачення за те, що ми злякали їх. Цей світ ще має шанс. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Діонісій

    якби то був старий грязний алкаш, з вигляду, то мало хто до нього підійшов.
  • гср

    а завтра комусь справді стане погано, але всі будуть іти мимо, бо будуть думати що то експеримент такий (до традиційного - та то п"яний лежить)?

    Петро Білецький reply гср

    Во во,  правильно кажеш
  • Анонім

    Щоб таких випадків не було треба слідкувати за своїм здоровям ,відвідувати ,лікаря ,проходити діагностику ,здавати аналізи і саме основне правильно харчуватися , а не всяким гівном яким нас труять типу всякі чіпси ,горішки ,ковбаси ,майонези ну і так далі .

    Петро Білецький reply Анонім

    "відвідувати ,лікаря ,проходити діагностику ,здавати аналізи" - по досвіду моєї сімї можу вам сказати що це вам нічого не дасть, вони там або не перевіряють або не розуміються на тому. А на рахунок їди - шо ж ви їсьте ? Поділіться досвідом

    Анонім reply Петро Білецький

    Все ,що корисно: мясо - телятина , риба , гречка , ягоди ,фрукти ,овочі -буряк ,морква, печена картопля ,фасоля .Меньше треба їсти хліба,печива,жирної їжі .Зменьшити споживання цукру ,солі хіба морська сіль . Треба кожного дня проходити не меньше 5 км, кинути питиі курити .

    Петро Білецький reply Анонім

    "мясо - телятина" - а пацятину не можна ?? "ягоди ,фрукти ,овочі" - сумніваюсь шо воно вам додасть здоровя, там все кроплене, хіба в бабульок купувати. А все таки краже купити собі комплекс вітамін и 2-3 рази в рік попити.

    Анонім reply Петро Білецький

    Свинина це прямий шлях в кардіологічне відділення . Ягоди фрукти і овочі з своєї дачі так ,що кроплення відпадає.Щодо" вітамінів в таблетках" сумніваюсь що та хімія додасть здоровя . Ще декілька років назад мав рівень холестерину більше 7 ,а зараз в нормі без всяких таблеток та іншої херні по зниженю холестерину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up