Відомі українські блогери представили власний фільм у Тернополі. Що розповідали?

Відомі українські блогери представили власний фільм у Тернополі. Що розповідали?
  • 14 грудня у Тернополі провели допрем’єрний показ стрічки «Чарівний глечик», в якому чимало ролей зіграли українські блогери, а продюсером виступив блогер з майже трьома мільйонами підписників Дмитро Варварук.

  • Що розповіли про фільм актори тернопільським глядачам?

На допрем’єрний показ стрічки приїхали блогери Яна Сорочак, Дмитро Варварук, Андрій Галин та актор Володимир Карковський.

Про незвичність фільму

Андрій Галин розповів, що ідея зняти фільм народилася, коли він разом з іншими блогерами обідали в одному з закладів швидкого харчування та думали над новою відео-пародією.

Відео дня

– Діма (Варварук) каже: «А що як ми зробимо фільм? Може спонсора знайдемо, а як ні, то на весь екран буде написано, що спонсор Діма Варварук». Але там звісно так не написано, – каже Андрій Галин. 

Фільм триває не півтори-дві години, а 40 хвилин. Автори ідеї не хотіли, аби він вийшов «затягнутим», але разом з тим постаралися наповнити його цікавим сюжетом та низкою локацій, а їх у стрічці аж 23.

– Ми не хотіли, щоб коли фільм потрапить в інтернет, то люди перемотували його на найцікавіші моменти. Тому зробили його енергійним протягом всього хронометражу і глядачі переживатимуть з героями всі події, – каже Дмитро Варварук. – Так, ми могли розсусолити його на годину двадцять. Але коли ви побачите 40-хвилинний фільм, то не відчуєте, що його замало.

Одним зі спонсорів, до слова, виступив сам Дмитро Варварук. Спочатку думали, що вартість стрічки становитиме 15 тисяч доларів, але вже в ході зйомок вона зросла втричі. Про що він не шкодує та пояснює, що емоції людей та наповнені кінозали доводять, що вклад був недаремним.

– 10 тисяч доларів нам дав спонсор, решта – кишеня Дмитра Варварука, – каже сам Дмитро.

Далі буде

Одна з головних акторок, блогерка Яна Сорочак, каже, що до повного завершення стрічки її не передивлялася, пояснює, що це була ідея Дмитра Варварука.

– Мені не дозволяли його дивитися, бо Дмитро хотів, щоб я подивилася вже готовий фільм, а не «сиру» версію. Таким чином стрічка мала подарувати більше емоцій та вражень. Дуже вдячна за можливість знятися у фільмі. Мені дуже все сподобалося, сподобався і образ моєї героїні – сором’язливої, хазяйновитої і доброї дівчини. Дуже задоволена результатом та роботою цілої команди, – каже Яна Сорочак.

За словами Дмитра Варварука, стрічку переглядав і відомий український режисер Любомир Левицький.

– Він залишив такий відгук: «Я би не сказав, що це знімали блогери». Тобто в нас вийшов дійсно якісний продукт. А як сказав би наш колега Василь Копчук: «Я вважаю, ми зняли фільм на рівні Титаніка, але знаєте, наш певно краще», – додав Дмитро Варварук.

У Дмитра та його команди вже є ідеї щодо ще двох стрічок та продовження «Чарівного глечика».

– Я вже маю портфоліо і знаю, що хотів би показати. Тому звертатимемося до держави, задля виділення коштів і будемо продовжувати знімати якісний продукт. А це ж фільми тих хлопців, які ще два роки тому жили в селі з бабусею, – підсумував Дмитро.

Про що фільм

Троє друзів Діма, Андрій та Володя мають грандіозні плани на вечір - дискотека у сусідньому селі. Несподівана магічна знахідка змінює хід подій. Тепер весела пригода перетвориться на справжнє випробування. Випробування дружби, кохання та мрії.

Жанр: Пригоди, Комедія, Фантастика
Режисер та автор: Богдан  Ченкалюк
Рік випуску: грудень 2021 року
Продюсер: Діма Варварук
Сценарист: Кукса Андрій
Оператор-постановник: Коханюк Михайло

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач41

    Хто ці "відомі люди"? ))))) Перший і надіюсь останній раз бачу

keyboard_arrow_up