Яким для тернополян був 2018 рік

Яким для тернополян був 2018 рік

Тернополяни розповіли журналістці “20 хвилин” яким був їх 2018 рік.

Ірина Зварич, 35 років, доцент кафедри ТНЕУ

     - Цього трапилось дуже багато визначальних подій. Дитина пішла у перший клас, та ще й в ту школу, яку й хотіла. Чоловік захистив докторську дисертацію, а я поступила в докторантуру. 2018-й був дуже насичений, за останній час - один з найглобальніших років на рахунок змін. Я можу з упевненістю сказати, що він був хорошим, і у мене точно бували гірші. У бажаю у 2019 всім, щоб вони ставили перед собою високі цілі, та досягали їх.  

Роман Град, 26 років, діджей

 

 

Відео дня

 - Я живу в Греції, приїхав до мами на два місяці в Тернопіль, бо звідси родом. Рік для мене був надзвичайно цікавим, я побував на різних островах, багато подорожував. Чимало часу цьогоріч я провів в Польщі, де працював. Нічого особливого за цей рік не трапилось, але я сміливо можу назвати його хорошим. Я бажаю усім тернополянам міцного здоров’я, достатку та зміни влади.

 

Антон Марчевський, 33 роки, фотограф

   - Я багато цього року багато подорожував за кордоном, чимало нового дізнався. Минулого року я не мав можливості поїхати за межі країни, і я щасливий, що мені вдалось це зробити цьогоріч. Подорожі досить сильно вплинули на мій світогляд у кращу сторону. також в 2019-му я вчився, розвивався, дізнавався багато нового. Звісно, були й труднощі цього року, але якщо працювати над собою, враховувати помилки та правильно сприймати поразки - то все буде краще. Особисто для мене, цей рік був кращий, ніж минулий.

Інна Слабаш, 30 років, вихователь

 

 

- Цей рік був справді чудовий. У мене народилась донечка, яку ми довго чекали - це найцінніше, що трапилось у 2018 році. Я дуже щаслива, і, надіюсь, 2019-й буде ще кращий. Єдине, що я хочу побажати кожному у Новому році - бути здоровими.

 

 

Яна Дурандіна, 14 років, учениця

  - 2018-й був дуже насичений подіями. Я познайомилась з багатьма людьми, знайшла нових друзів. Однією з найкращих подій цього року була подорож за кордон з подругою. Я вперше була за кордоном, у мене масса вражень та позитивних. Хоча, цього року у мене трапилось і багато поганого, але я щиро вірю, що 2019 буде набагато кращим. Усім тернополянам у Новому році я хочу побажати мати поруч надійних людей, які зможуть підтримати у складні моменти.

Тетяна Сірант, 28 років, менеджер по туризму

 

- Я вдячна 2018-му за те, що всі мої рідні та друзі живі та здорові. Для мене цей рік відзначився тим, що мій син пішов у перший клас. Бо для моєї сім’ї - це важлива подія. Звісно, ситуація в країні дуже обурює. Тому основне чого я проситиму у Бога під бій курантів - мирного неба над головою.

 

Балук Назар, 28 років, кухар

  - 2018-й для мене став роком досягнень та вражень. Я знайшов нових друзів, та змінював роботи. Зараз я можу з упевненістю сказати, що цей рік був кращий за попередній. Коли я починаю згадувати усі моменти 2018-го, то зразу на обличчі з’являється мимовільна посмішка. Звісно, були й розчарування, але все, що не робиться – усе робиться на краще. Звісно, складна ситуація в країні відбивається на житті й настрої, але, все ж таки, під бій курантів у новорічну ніч я буду загадувати 2018-ий, як рік змін, та складатиму плани на майбутнє.

Мар'яна Домарецька, 24 роки, спеціаліст відділу вхідних дверей компанії “Максимум”.

  - Вперше була за кордоном - відразу двічі, перший раз в Польщі в серпні - лоу-костом з подружкою, другий раз - пару днів назад повернулись з Єгипту з корпоративного відпочинку - повернулась негром і з купою позитивних емоцій та натхнення. Загалом рік був не простий та сповнений цікавих моментів - закінчила курси масажу, практикувалась трохи вже, переїхала на квартиру, тепер живу окремо, повернулась до спорту після майже річної перерви. Намалювала першу картину - хоч по номерах але все ж - для математика це вже прогрес. Ну і на роботі було чимало змін.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up