Жінки відомих тернополян: «прихистила» футболіста, коли той переховувався від поліції

Жінки відомих  тернополян: «прихистила» футболіста, коли той переховувався від поліції

Дружина тернопільського футболіста Юлія Андрієшин зізнається, що їй доводиться миритися з роботою чоловіка. Адже футбол забирає занадто багато сімейного часу. Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

У їхньому сімейному житті футбол займає досить важливе місце. Дмитро Андрієшин – у минулому гравець місцевої команди «Нива», нині – виконавчий директор клубу «Чемпіон» та спортивний директор тернопільської «Ниви». Його обраниця Юлія – успішний менеджер, донедавна працювала на «Ух радіо».

І Дмитро, і Юля раніше входили до молодіжного осередку однієї з політичних партій. Познайомились наприкінці 2012 року, тривалий час товаришували. А коли розпочалась Революція Гідності, обоє пішли на місцевий Майдан. Дмитро був його голосом, а Юля працювала у штабі та допомагала тернополянам їхати до столиці.

Відео дня

Закохалися на Майдані

- Оскільки я занадто багато говорив на політичні теми, мене навіть поліція переслідувала, - зізнається чоловік. – Якось навіть довелось переховуватися вдома у Юлі. Вона мене тоді захистила. А тепер я її повинен.

Спільні інтереси, схожі погляди на життя та ситуацію в країні зробили свою справу. Будучи кращими друзями, тернополяни досить швидко зрозуміли, що їх поєднує значно більше. Між ними спалахнуло кохання. Рік вони зустрічалися. А в липні 2015 року під час відпочинку в Одесі Дмитро освідчився Юлії. У жовтні пара вже одружилася.

Весілля було гучним, згадує співрозмовник. Його товариші з футбольної команди «Нива» якраз поверталася із чемпіонату і одразу – на святкування. Тож розмов на футбольну тематику таки вистачало навіть за святковим столом.

Дмитра дуже добре знають в Тернополі. Адже саме в «Чемпіоні» юним тернополянам допомагають опанувати футбол із раннього дитинства. Успіху у цьому спорті може досягнути лиш той, хто присвячує йому всього себе, впевнений очільник клубу.

- Футбол є невід’ємною складовою не лише мого життя, а й нашого подружнього, - каже Дмитро. – Часом йому доводиться присвячувати значно більше часу, ніж дружині. У мене часто бувають відрядження, ми з дітлахами їздимо на турніри, деколи я приходжу додому лише, щоб переночувати. Я розумію, що дружині важко це сприйняти. Але я безмежно вдячний їй за розуміння, за те, що вона підтримує мене.

Вболівала на матчах

Юлії довелось не лише змиритися із постійною зайнятістю чоловіка, а й самій пристраститись до футболу. Однак жінка каже, що їй справді цікаво, чим живе і захоплюється чоловік.

- Коли він ще грав у «Ниві», я ходила на матчі, вболівала за команду. Мені довелось добре вивчити правила гри. Я знаю ключових спортсменів України, - ділиться вона.

Аби трохи розбавити атмосферу, Дмитро намагається менше футболу «нести» додому.

- Намагаємось жити не футболом єдиним. Хоча, зізнаюся, коли по телевізору показують великі матчі за участю футбольної збірної України, «Шахтаря» чи «Динамо», то ми з дружиною чи то самі, чи з друзями дивимось їх. Щоб заохотити дружину, я часто повторюю: «У спортсменів – найвродливіші жінки» (посміхається – прим. авт.).

Цьогоріч пара святкуватиме третю річницю весілля. За цей час, каже тернопільський футболіст, ще більше покохали один одного.

- Стали рідними людьми, які розуміють один одного з-півслова, - говорить він. – Мені подобається, що моя дружина має досить цілеспрямований, наполегливий характер. Вона завжди добивається того, чого хоче. На неї можна розраховувати в будь-яких життєвих ситуаціях.

Люблять мандрівки і замки

Вільний від роботи час подружжя любить проводити в русі. Вони обожнюють мандрівки як Україною, так і світом. Крім того, разом з батьками охоче відкривають для себе цікаві місія на Тернопільщині, особливо їх приваблюють замки.

Поки Дмитро зайнятий вихованням молодих та перспективних футболістів, Юлія знаходить розраду в кулінарії. Тернополянка зізнається, що дуже любить експериментувати на кухні.

- Для чоловіка готую основні страви. А коли сама вдома, то берусь за випічку. Торти, кекси, запіканки, солодкі та солені пироги – мій маленький асортимент. У майбутньому я навіть планую започаткувати свою справу. Адже кулінарія мене надихає, готуючи, я забуваю про якісь життєві негаразди, відпочиваю від буденності.

Жити з футболістом не так легко, але не так вже й складно, каже Юлія. Вона розуміє, на скільки велику роль грає футбол у житті чоловіка, тож намагається в усьому підтримувати коханого. Хоча, зізнається, і хоче, щоб він більше бував вдома.

Має аж 300 дітей

На майбутнє пара має багато планів. Мандрівки, власний будинок, автомобіль – лише частина із них. І Юля, і Дмитро мріють про діток. І вже зараз жартома прогнозують, чим ті займатимуться, коли виростуть.

- Я чоловікові навмисне кажу, якщо буде син, то віддам його на танці, мовляв, ніякого футболу. Він ображається, тоді кажу, що жартую. Насправді ми в цьому питанні давно знайшли компроміс: якщо діти тяжітимуть до футболу, то будуть ним займатися, якщо ні – ми примушувати не будемо, - зауважує співрозмовниця.

Поки що ж у Дмитра і так велика відповідальність, адже у клубі в нього – аж 300 вихованців. Чоловік також називає їх своїми дітьми, щоправда нерідними.

Аби сімейне життя було в насолоду, пара намагається обходитися без сварок. А коли вже суперечка виникла, якомога швидше сідають за стіл переговорів.

- Діма впертий, і я – також. Наші суперечки можуть бути занадто гарячими, тому ми просто намагаємось їх не розпалювати, - каже Юлія. – Завжди все вирішуємо разом, і нам так комфортно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Denys Zakharkiv

    Відколи Андрієшин - спортивний директор Ниви? А куди поділи Саміра Гасанова?
  • David Starr

    Вау! У Тернополі є футболісти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up