Жінки відомих тернополян: як активіст Павло Іванечко навчився «задобрювати» жінку

Жінки відомих тернополян: як активіст Павло Іванечко навчився «задобрювати» жінку

Для неї  він – ідеальний чоловік, а для нього вона – супер-жінка. Подружжя активіста Павла Іванечка і його дружини Юлії вміло поєднує роботу, громадську діяльність, виховання двох синів та спільні мандрівки Україною та закордоном. Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

Павло Іванечко – це ім’я відомо немалій кількості тернополян. Громадський активіст, який активно заявив про себе з часів Революції Гідності. З останніх резонансних ініціатив – суд з міськрадою за скасування дискримінаційних пунктів у рішенні виконкому, яким встановлювали різну оплату за харчування в садочках для дітей.

За фахом Павло – бухгалтер у сфері освіти. Він навіть працював головним бухгалтером у трьох тернопільських школах, а потім – у комунальному підприємстві Футбольний клуб «Тернопіль». Нині він – бухгалтер-експерт аудиторської фірми та приватний підприємець у сфері бухгалтерського обліку. Крім того, Павло є голова Тернопільського осередку міжнародної громадської організації «Рада незалежних бухгалтерів і аудиторів» та активістом Тернопільського осередку ВО «Автомайдан». До речі, він здобув друге місце на Всеукраїнському конкурсі серед бухгалтерів бюджетної сфери.

Його дружина – Юлія – наша колега, працює у рекламному відділі Тернопільської філії Медіа Корпорації «RIA».

Відео дня

Одружились 14 років тому

Попри постійну зайнятість на роботі, громадській активності, пара встигає ще й проводити час разом, багато подорожує. При чому, вони зізнаються, що почуваються найщасливішою родиною на землі.

А почалась їхня історія ще в 2003 році. Познайомились випадково, на День народженні у куми. Зустрілися мимовільно, але цього вистачило, аби в душі щось йокнуло, зізнається Павло.

- То правду кажуть, що чоловіки оцінюють жінок очима. Як тільки побачив Юлю, вона мене вразила прямісінько в серце, - посміхаючись розповідає чоловік. – На другий день після знайомства я почав шукати її по всіх газетах, бо знав, що вона працює в якійсь редакції. Уявляєте, як мені затуманило голову, лише після невдалих спроб і кілька телефонних дзвінків, я додумався набрати куму-іменинницю і попросив її дати мені номер. Домовились про зустріч, так усе пішло-поїхало. До речі, на другий день нашого знайомства, коли забирав своїх батьків з дачі, то сказав їм, що буде женитися. Вони, звісно, були приголомшені, думали, що жартую. Але я був впевнений, адже одразу відчув, що Юля – моя жінка. Рівно через один рік, один місяць і один день – 4 серпня 2004 року – ми одружилися.

Про дружину, каже громадський активіст, завжди відгукується з повагою та любов’ю, адже вона того вартує.

Обоє люблять шопінг

Для нього вона – єдина на цілому світі. Адже в ній, каже, поєдналися всі риси, які роблять жінку самодостатньою.
- Вона – красуня, найкраща мама на світі, я можу цілком на неї розраховувати. І розуміючи, що за роботою чи громадською активністю сам упускаю багато моментів, кохана мене тут виручає і чудово компенсує дітям таткову зайнятість, - продовжу співрозмовник. – Крім того, вона досить хороша господиня. Тож мені дуже круто поталанило! (посміхається – прим. авт.).

Усі важливі питання сімейна пара намагається вирішувати разом. У побуті верховенство – за Юлею, а господарська діяльність та фінансові справи – на чоловікові. На питання, як же дружина може вільно ходити на шопінг, коли чоловік – один з кращих бухгалтерів України та чудово рахує гроші, Павло зауважує – вона має повний доступ до всіх фінансів.

- Я розумію, що жінкам деколи потрібно «випустити» пар. І крамниці – то один із методів релаксу. Я і сам люблю шопінг, - посміхаючись додає він. – Але довго висидіти в магазині, поки Юлія щось приміряє, не можу. У той час іду чоловічими відділами, якщо щось сподобалось, купую. Якщо не до смаку – не буду даремно витрачати час на примірку.

Навчився задобрювати дружину

Аби забезпечити сім’ю, зізнається Павло, йому доводиться немало працювати. Та і громадська діяльність вже приросла до душі. Після подій на Майдані, після розстрілу людей, каже, просто не має права опускати руки, потрібно щось робити і міняти країну на краще. Часом доводиться їздити у відрядження, бувати на зборах, відвідувати масові заходи, долучатись до багатьох важливих суспільних процесів, звісно, це позначається на родині. Для близьких лишається мало часу. Але чоловік навчився задобрювати жінку у позитивному значенні цього слова.

- Я вже такий трохи хитрий став, - сміючись каже активіст. – Як треба десь на збори поїхати, то кажу дружині: «А давайте я вас з дітьми на мультик завезу, ось і квитки вже купив». Звісно, це не замінить їм тата і чоловіка, але хоча б ті пару годин вони розважаться та відпочинуть, а я тим часом владнаю всі справи.

І сама пройнялася

Як живеться Юлії в такому шаленому ритмі? Про себе вона говорить скромно, ніяковіє, що про неї напишуть в газеті, де вона працює вже багато років.

- Живем, як і всі, у наш час багатьом людям доводиться багато працювати, - каже вона. – У країні, однозначно, потрібні зміни, аби наші діти мали щасливе майбутнє. Я пишаюсь тим, що чоловік долучається до цього. Його громадська активність почалась із Майдану, вони з хлопцями їздили патрулювати дороги, стежили за те, щоб у Тернополі не порушували правил дорожнього руху. У час, коли поліція не працювала, була надзвичайно важлива робота активістів. Якийсь час я дуже злилася, адже громадська діяльність забрала в сім’ї не тільки увесь час, а й навіть матеріальні ресурси. Але я вже звикла, сама більше пройнялася патріотизмом, розумію, що ніхто нічого не зробить за нас, якщо самі того не зробимо.

Як жінка, каже, почувається щасливою. Павло для неї – ідеальний чоловік. У стосунках цінує стабільність, аби людям було комфортно разом.

- Комусь потрібна романтика чи пригоди, особисто мені важливо, аби в нашій сім’ї завжди було затишно та комфортно усім – і нам з чоловіком, і дітям, - говорить співрозмовниця. – Ми любимо і в кіно піти, і до друзів, і просто прогулятися вчотирьох.

Мають Золотистого ретривера

Родина живе у селі Гаї Шевченківські. За кілька метрів від подвір’я – ліс. Тож прогулянки на свіжому повітрі завжди в насолоду. Тим паче, що в подружжя є собака – Вайд, породи Золотистий ретривер.

Найбільший скарб Іванечків – синочки – Павлусику – 8 років, а молодшому Дениску – 7. Обоє навчаються у школі.Тож за домашнім завданнями і батькам нема, коли нудьгувати. Старший син займається бальними танцями, їздить на виступи, уже і молодший почав ними захоплюватися. Також разом із подружжям живе мама Юлії – Галина Петрівна. Кажуть, то золота теща, в усьому зятя підтримує.

У вільні від роботи дні сім’я часто їздить кудись за межі міста.

- Щоб звільнити голову від думок і побутових турбот, подорожуємо, - каже героїня публікації. – Часто буваєм у Львові. Маєм родичів у Польщі, тож нерідко і в них буваємо. Можемо подорожувати Європою на автомобілі. Тернопільщина нами мало розвідана, але ми це надолужимо. Як не крути, а часто так буває, що найкрасивіше і найцінніше – зовсім поруч. А що може бути найдорожче, ніж рідна земля?!

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Доводиться багато працювати, щоб мати можливість багато купляти - який примітивізм. Але то їхнє право.

    Петро Білецький reply David Starr

    Люди працюють стільки шо навіть не мають часу насолодитись тим шо вони купують. Європеєць чи Американець так важко не працює, має час і на хоббі і на дітей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up