Жінки відомих тернополян: як Юрія Шкільняка на другий день знайомства засватали

Жінки відомих тернополян: як Юрія Шкільняка на другий день знайомства засватали

Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

Зірками цього номера стали досить відоме в Тернополі подружжя – Юрій та Вікторія Шкільняки. Чоловік уже більше десятка років тамадує та є ведучим на багатьох заходах. Пані Вікторія – успішний туристичний агент.

До речі, 29 січня пара відсвяткувала повноліття подружнього життя. Одружились вони ще в 2000 році, а познайомились у 1999.

Обоє були в нічному клубі

Відео дня

- Усе почалося з танців. Я відпочивав із друзями в нічному клубі «Армагедон», тепер вже його нема. Віка також там була. Сподобалась мені, вирішив запросити її на танець (повільний), - розповідає пан Юрій. – Спілкувались до самого ранку, а потім я запропонував провести її додому.

Через два дні тернополянин прийшов у гості до дівчини, яка йому запала в душу. І тут на порозі – теща.

- Просто золота теща: відкрила двері і каже: «О, мій зять прийшов». Майже засватала, - посміхаючись пригадує співрозмовник. – Досить швидко ми тоді ще з майбутньою дружиною вирішили пожити разом, окремо від батьків. Прожили два тижні, нам дуже сподобалось, але за житло треба було платити.

Зустрічалася пара сім місяців, а потім вирішили, що хочуть офіційно зареєструвати стосунки. До цього моменту, каже пан Юрій, був готовий чи не з першої зустрічі з коханою.

Гості грали в «качалочку»

Тоді ще Юрій Шкільняк не тамадував, тож роль ведучого весілля виконував добрий знайомий Міша Душман.

- Оформлення залу, програма була ще в стилі того часу, серед конкурсів, наприклад, - «голуб і голубка», «качалочка», сміючись каже він. – Київські гості були в захваті від такого шоу. Уже потім на весіллі сестри в столиці я інтерпретував по-новому наші старі конкурси.

Щоб заробити на власне помешкання, подружжя на два роки поїхало в Португалію на заробітки. А повернувшись, Юрій Шкільняк вирішив, що хоче займатися тим, що подобається, - веселити людей і дарувати їм позитивний настрій та святкову атмосферу.

- Як і в кожні сім’ї у нас були якісь сварки, куди без того. Але навіть зараз ми намагаємось швидко забувати образи і щодня говорити один одному, що кохаємо, - зауважує він. – Деколи, звісно, були моменти, коли я хотів «прибити» дружину, але про розлучення ніколи не думав (посміхається – прим. авт.).

Багато подорожують світом

Юрій та Вікторія мають синочка Альберта. Йому вже 9. І він вже проявляє неабиякий інтерес до іноземних мов. І в цьому велика заслуга мами, каже чоловік.

- Дружина працює у сфері туризму, знає мови. Не дивлячись на зовсім юний вік, син вже може висловити свої окремі думки не лише англійською, а й казахською, арабською, турецькою тощо, - додає пан Юрій. – Часом буває, що під час подорожі Альберт  охоче спілкується з офіціантами.

Родина дуже любить подорожувати. Географія мандрівок надзвичайно багата – Туреччина, Албанія, Франція, Чехія, Єгипет, який вже сім’я вважає другою дачею, та багато інших країн.

- Ми дуже любимо відкривати для себе нові, незвідані місця. Часто подорожуємо усі разом. Але деколи, буває, і їдемо за кордон удвох з дружиною. За щільним графіком роботи – то чудова нагода побути наодинці.

«Працює зі мною, не плаче…»

На питання, за які якості пан Юрій найбільше цінує дружину, він легко знаходить відповідь – у ній немає недоліків, а якщо і є, вони давно стали рідними та непомітними.

- Крім того, що вона моя кохана, то ще – і незамінний помічник. Трапляється, що їй доводиться працювати зі мною на корпоративах. Вона чудово справляється з роллю звукорежисера. Часом треба з одного корпоративу зразу їхати на другий, добу не спати. Але дружина тримається молодчинкою, не капризує, не плаче. Я можу цілком на неї розраховувати.

До порад дружини чоловік неодмінно прислуховується. Адже вважає її арбітром у багатьом питаннях, вона завжди чесна, об’єктивна та справедлива. А загалом у родині панує демократія, жартома зауважує співрозмовник. Усі важливі питання обговорюють разом і приймають рішення – теж спільно.

«Найліпший друг і плече»

Для пані Вікторії її чоловік – найкращий друг, надійне плече.

- Я таки ЗАМІЖНЯ, бо за чоловіком – як за кам’яною стіною, - говорить вона. – Звісно, за подружнє життя ми наступали на різні рифи, але наш корабель знаходив свою дорогу. На 15-річницю ми переживали досить серйозну кризу в стосунках, але, дякувати Богу, впоралися з усім. І після того в нас ніби почалася нова спіраль, на нас зійшов новий промінь любові і взаєморозуміння.

Вікторія Шкільняк вважає себе достатньо реалізованою жінкою. Крім міцного шлюбу, вона має улюблену роботу. Працює турагентом та перекладачем.

- Оскільки ми дуже любимо подорожувати, то вирішили, а чому б не зробити мандрівки ще й справою життя, - продовжує тернополянка. – Ще в нас з чоловіком є спільне хобі – танці. Оскільки ми і познайомились на дискотеці, танці супроводжують нас все життя. Ми залюбки вивчаємо сальсу, танго бачату тощо.

Треба мати почуття гумору

Як дожити до щасливого повноліття подружнього життя? Рецепт простий, каже дружина пана Юрія, - навчитися не просто слухати, а чути один одного. Потрібно розуміти бажання та прагнення своєї половинки, розділяти їх і разом прагнути до чогось нового.

- Поменше звертайте увагу на дрібнички, деякі з них взагалі нічого не варті, не потрібно робити з мухи слона, - продовжу вона. – Звісно, що всі ці поради здаються не більше, ніж просто словами. Мовляв, казати легко. Так, говорити легше, ніж робити. Але, повірте, мудрість приходить з досвідом і прожитими роками. Але істина лишається незмінною: якщо ця людина важлива для вас, треба робити все, щоб вона почувалася щасливою. Нам з чоловіком поталанило – ми багато ситуацій намагаємось приймати з гумором. Якщо легше ставиться до життя, воно якось простіше і живеться…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up