Зустріч із жінкою, що пахне Індією

Зустріч із жінкою, що пахне Індією

Містичними історіями про свої книжки, цікавими роздумами про життя, захоплюючими спостереженнями зі своїх подорожей Індією поділилася з читачами тернопільська журналістка і письменниця Валентина Семеняк на творчій зустрічі «Кожна людина сама обирає колір свого неба».

Подія відбулася 12 жовтня в актовій залі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення. До організації зустрічі долучились працівники обласної універсальної наукової бібліотеки.

Усі присутні змогли ознайомитися з тематичною добіркою світлин авторки «Бхарата — територія сонця», дізнатись чимало цікавого про Індію, а також долучитись до доброї справи – написати кілька слів хворій жінці, з якою Валентина Семеняк листується вже тривалий час, виявляючи таким чином їй свою підтримку.

Відео дня

Авторка низки книжок поділилась із присутніми низкою містичних історій, пов’язаних із її творами. Зокрема, розповіла, як книжечка духовних оповідок «Булочка для… Бога» отримала таку назву завдяки розповіді однієї монашки, з якою пані Валентина знайома особисто.  А ще письменниця зазначила, що її роман «Об’явник» – матиме своє продовження. До того ж це єдина  книга, видана за кошти спонсора.

- Зазвичай я дуже швидко придумую назви, – каже Валентина Семеняк. – А з назвою цього роману було навпаки. Я довго мучилась, аж доки не вирішила відкрити словник. Яким же було моє здивування, коли прочитала слово «об’явник», яке просто ідеально підходило.

Атмосфера зустрічі була теплою і щирою. Слухачі заворожено слухали майстриню слова, яка щедро ділилась своїми знаннями, баченням світу, життєвим досвідом і мудрістю.

«Тема розмови була про все: світло і любов, добро і доброту, про силу молитви, про священні місця та енергетичні місця сили в Індії, про ауру і чакри, про призначення людини на Землі, про недописаний роман «Об'явник», про Янгола і багато-багато іншого, – написала пані Валентина на своїй сторінці у «Фейсбуці». – Цікаво було всім, навіть мені, бо вміти слухати вміють далеко не всі. Сьогодні пощастило із читачами! Дякую Вам! До слова. Коли я розповідала про шлях духовного шукача... несподівано зникло світло (електричне). І це було ТАК доречно! Тоді ми почали спілкуватись про внутрішнє світло, мовою фізиків – найдрібніші частки в енергетичній структурі людини – фотони».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up