26 нових комбайнів CLAAS збирають врожай на полях «Контіненталу» (новини компаній)

26 нових комбайнів CLAAS збирають врожай на полях «Контіненталу»  (новини компаній)

Напередодні цьогорічних жнив компанія «Контінентал Фармерз Груп» придбала для свого технічного парку 26 нових комбайнів CLAAS LEXION 770 на напівгусеничному ходу TERRA TRAC. Сума угоди склала 12,2 млн дол. Техніка закуплена «Контіненталом» у рамках інвестиційного плану компанії на 2019 рік, загальна сума якого становить 51 млн дол. Кошти спрямовані на технічне переоснащення компанії її інвестором SALIC UK.

 «У нас є надійний міжнародний інвестор, завдяки якому оновлена компанія “Контінентал” отримала змогу суттєво поповнити технічний парк. Цього року ми придбали нові трактори, обприскувачі, причіпні сільгоспагрегати, а головне – нові потужні комбайни для успішного проведення збиральної кампанії. Наявність достатньої кількості сучасної продуктивної техніки є вкрай важливою складовою ефективності нашої роботи у цей перехідний рік. Адже ми почали працювати в Україні як один великий об’єднаний бізнес, і сьогоднішні жнива  для нас – перші, які проводимо в такому форматі», – прокоментував Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

Комбайни уже працюють на полях агрохолдингу, збираючи врожай ранніх зернових. Нагадаємо, цього сезону «Контінентал» планує зібрати озимі ячмінь, ріпак, жито, пшеницю та ярі ячмінь і пшеницю із загальної площі 109,7 тис. га.

Презентували нову зернозбиральну техніку в роботі під час обмолоту озимої пшениці на полях у Тернопільській області разом із представниками CLAAS та його офіційного дилера в Україні – ТОВ «Компанія “ЛАН”». Постачальники запевняють: ці моделі унікальні, зокрема, завдяки використанню жаток нової конструкції CONVIO FLEX, а «Контінентал» – перші в Україні, хто їх отримали.

«Кожен комбайн оснащений інтелектуальними та інженерними рішеннями з автоматизації налаштувань, передовою системою очистки зерна, телеметрією з дистанційною сервісною підтримкою та найсучаснішою системою CEMOS AUTO THRESHING, яка дозволяє оптимально налаштувати молотарку з урахуванням ключових параметрів: якість зерна, якість обмолоту, чистота зерна і якість соломи», – розповів керівник відділу продажів ТОВ «КЛААС Україна» Вадим Постригань.

Нагадаємо, окрім 26 нових комбайнів CLAAS, навесні цього року технічний парк «Контінентал Фармерз Груп» поповнився також п’ятьма десятками нових тракторів різних марок і потужностей, десятьма самохідними обприскувачами, причіпною ґрунтообробною сільгосптехнікою, автомобільним транспортом і спецтехнікою. Загальна сума інвестицій, спрямованих у технічний парк «Контіненталу» протягом 2019 року, перевищує 50 млн дол.

 

Для довідки: 14 червня 2019 року CFG та «МРІЯ Агрохолдинг» завершили процес об’єднання. Оновлена компанія працює під брендом «Контінентал Фармерз Груп» та обробляє 195 тис. га у п’яти областях Західної України.

Контінентал Фармерз Груп 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up