5 міфів про ручне тестування (новини компаній)

5 міфів про ручне тестування (новини компаній)

Міфи минулих років “переслідують” ІТ-сферу, незважаючи на те, що вона стрімко розвивається, відповідно змінюються вимоги і до Manual QA (ручного тестувальника).

Міф 1. Для того щоб стати ручним тестувальником, обов'язково необхідна технічна освіта. В певній мірі технічна освіта є плюсом, але не пунктом must have в вашому CV (резюме).
В цьому точно переконанні студенти Вінницької ІТ-Академії, не важливо яку ви отримали попередню освіту, як показує наш досвід успішними ручними тестувальниками ставали колишні лікарі, юристи, вчителі, продавці, касири...
Міф 2. Більшість вважає, що саме професія ручного тестувальника є найлегшим варіантом потрапити до ІТ-сфери. Ще 5 років тому тестувальником могла працювати людина без досвіду та певного розуміння про професію. Але з часом вимоги змінюються та зростають.
Ми впевнені, що не найлегшим, а кращим способом потрапити до ІТ-сфери, це вступити до Вінницької ІТ-Академії. Ви отримаєте ряд переваг: робота на реальних проєктах, постійна підтримка викладачів-практиків протягом навчального періоду, участь у хакатонах, друзі однодумці та гарантоване працевлаштування.
Міф 3. Робота ручного тестувальника - нудна та одноманітна. Робота тестувальника - це не тільки боротьба з багами (помилками), а й збір інформації про стан продукту який тестується, аналіз технічної документації, обговорення проблем та ідей з командою, формування тестової документації, розробка та проведення тестування, оцінка можливих ризиків. І це ще не увесь перелік обов'язків QA-інженера, сумувати точно не вдасться.
Міф 4. Все життя працювати ручним тестувальником, ніякого розвитку. 

Шлях розвитку тестувальника багатогранний та має багато перспектив. Кожен трейні бажає стати Junior QA Engineer, Junior QA Engineer прагне “дорости” до Middle QA Engineer, а після до Senior QA Engineer, а з часом та великим бекграундом до Lead Software Testing Specialist.
Навіть не змінюючи профіль діяльності, можна обрати напрям і розвиватися, як спеціаліст вузького профілю. Наприклад, можна присвятити себе тестуванню юзабіліті, безпеки чи обрати автоматизацію.
Міф 5. Ручне тестування повністю замінить автоматизоване тестування. 

З упевненістю навряд чи хто гарантує, що зміниться в тестуванні через 50 років.
Якщо добре помоніторити ринки праці, то можна помітити, що професія ручного тестувальника є затребуваною і заробітна плата достойна. В ідеалі добре,  коли на проекті в паралелі застосовують ручне та автоматизоване тестування щоб випустити в продакшн дійсно якісний продукт.
Якщо ви уважні до деталей, наділені аналітичним складом розуму, прагнете навчитися розставляти вірно пріоритети, з легкістю “перемикатися” між задачами, бажаєте розвивати комунікаційні навички та працювати в команді. Вінницька ІТ-Академія рекомендує обрати спеціалізований курс Manual QA. Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть систематизувати знання, а навчання на реальних проєктах пришвидшить результат від отриманих теоретичних знань. Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навиків необхідних для кваліфікованої роботи Manual QA Engineer.
Реєструйтесь на курс “Manual QA” та навчайтесь у справжніх професіоналів і отримайте роботу в ІТ гарантовано.
 


Прес-служба Вінницької ІТ-Академії

Веб-сайт: ita.in.ua

e-mail: [email protected]
Тел.: (067) 431-19-21

Коментарі (1)
  • Коля

    Якщо так хочеться заробити побільше грошей і позиціонуєш свою освіту як освіту для людини з вулиці, то і рекламу треба писати зрозумілими словами для людини з вулиці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up