5 нюансів при виборі жіночих годинників

Жіночі годинники – це не просто функціональний прилад, що ідентифікує час. Вони служать стильною прикрасою, доповнюють весь жіночий образ. Саме на цей факт орієнтуються виробники при розробці жіночих аксесуарів.

Сьогодні асортимент жіночих наручних годинників як ніколи різноманітний. Складно сказати, який бренд є лідером серед сучасних леді, адже кожен з них працює в своєму ціновому і видовому сегменты. Це може бути дорогий представницький аксесуар із золотим браслетом і інкрустацією дорогоцінними каменями, може бути оригінальна fashion-модель якогось неординарного дизайну.
На що ж в першу чергу звертають увагу сучасні модниці при купівлі жіночих годинників?

Дизайн

Звичайно, для більшості представниць прекрасної статі вирішальну роль у виборі аксесуарів вирішує зовнішній вигляд. Справжній леді важливо продемонструвати своє почуття стилю і прекрасний смак за допомогою наручного годинника. Крім того, цей виріб служить додатковим акцентом вбрання для дівчини. Основний пріоритет – гармонічна комбінація класичної естетики і сучасних трендових тенденцій.

Декоративні елементи

Жіночий годинник - поле для творчості дизайнерів та інженерів. Фігурні стрілки, корпуси у формі сердечок і квітів, циферблат, схожий на картину в мініатюрі - виробники не скупляться на різноманітний декор. А все тому що жіноча аудиторія саме цього і чекає - якими дизайнерськими новинками порадує їх нова лінійка того чи іншого бренду. Звичайно, аксесуар з різнобарвним ремінцем, інкрустацією, малюнком на циферблаті і фігурним корпусом - це перебір. Але вишукана декоративна деталь дуже часто стає тією самою родзинкою, яка приваблює. Свого часу, багатьох модниць підкорили люксові Double Heart Be від Frederique Constant - в їх циферблаті зроблений отвір у вигляді двох сердець, через який можна було побачити роботу механізму.

Відео дня

Практичність

Не дивлячись на «полювання» за зовнішньою красою, є чимало жінок, які орієнтуються на якість і багатофункціональність механізму. Точність ходу, високотехнологічність виробу і набір додаткових опцій - важливі критерії при покупці у практичних, раціональних леді. Особливо питання функціоналу важливе для спортивних дівчат, які ведуть активний спосіб життя: пріоритетом у виборі ходиків для них може стати наявність секундоміра, вимірювача пульсу і т.д.
 

Матеріал

Дуже важливий для багатьох жінок конкретний матеріал, з якого зроблений аксесуар - для чутливої шкіри підходить лише гіпоалергенний. Такий, що не викличе алергічної реакції і дискомфорту. З цією метою випускаються моделі зі спеціальної медичної сталі, яка ідеально підходить для власниць ніжної шкіри. Такий виріб носиться з задоволенням і комфортом, тактильно приємно і доставляє своїй господині тільки позитивні емоції.

Бренд

І, звичайно, важливу роль відіграє бренд аксесуара. Престижні хронометри дорогих марок демонструють статус своєї господині, вони служать негласним показником того, на якому щаблі соціальних сходів знаходиться людина. Назви таких компаній, як Omega, Breguet, Rolex говорять самі за себе. Що цікаво, виробництвом дамських аксесуарів займаються і майже всі легендарні Будинки мод. Годинники від Perrelet, Valentino або Guess - вироби від кутюр абсолютно на рівних конкурують з легендарними годинниковими брендами.
 

Крім того, звичайно існує маса індивідуальних нюансів при виборі жіночих наручних годинників. Хтось визнає тільки шкіряні ремінці, комусь до душі відсутність індексів на циферблаті, а є і ті, для кого важлива інкрустація камінням заводної головки на корпусі. Але, безперечно, практично кожна жінка віддасть пальму першості зовні ефектному аксесуару, відвівши друге місце практичності і рівню якості. Така любов прекрасної половини людства до естетики - що ж, краса справді врятує світ!

Коментарі (1)
  • Alexandr kiev

    Существует немало критерий для женщины по выбору качественных наручных часов. Наручные часы это такой деловой аксессуар, который должен сочетаться и гармонировать с имиджем и стилем любой женщины. И как это грамотно сделать, то Вы можете посмотреть http://www.profi-forex.org/pr-i-marketing/entry1008304881.html на различных тематических сайтах, на которых делятся информацией специалисты данного профиля.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up