5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (новини компаній)

5 порад, як за рік пити смузі в ІТ (новини компаній)

Як одним махом змінити своє життя? Повністю повернути його в інше русло? Поради, які дійсно діють.

Насолоджуйся роботою в ІТ. Ми прагнемо найкращого: будинок, машину, затишні сімейні подорожі, драйвовий відпочинок з друзями.... Забезпечене життя для себе і своєї родини. Робота в ІТ буде приносити стабільний дохід, незалежно від криз. Це чудові умови праці: комфортний офіс із зонами відпочинку, повний соц.пакет для тебе, а іноді навіть для твоєї родини, подорожі за рахунок компанії, бонуси на спорт, хобі, розвиток... Все для того, аби працювати і любили свою роботу. То чому б не стати айтішником?
Обери найбільш затребувану спеціалізацію. Професії змінюються переходять в режим автоматизації. Вінницька ІТ-Академія спільно із освітньою онлайн платформою INTITA пропонує найбільш затребувані спеціалізації сфери ІТ вивчати онлайн. Це: програмування, тестування, проджект менеджмент та веб-дизайн. Що обереш ти? Це вже залежить від вподобання. Головне, що ти гарантовано знайдеш роботу в ІТ. Адже всі випускники Вінницької ІТ-Академії, уже працюють в ІТ-компаніях.

Інвестуй в себе. Сучасний світ вимагає постійного розвитку, адже він сам не стоїть на місці. Людство потребує розумників, які можуть працювати в сучасних реаліях. Саме вони заробляють гарну зарплату і мають гідне життя. Ставку потрібно робити на свій інтелект.  Інвестуй в себе, щоб бути впевненим у завтрашньому дні. Це перше правило під час криз. Твій розум ось, що важливо. Адже всі навики, які ти здобудеш під час навчання цінуються серед роботодавців.
 

Зміни оточення. Почни спілкуватися з тими, хто вже знаходиться там, де ти хочеш бути. Викладачі Вінницької ІТ-Академії це практики з великим досвідом та багажем знань, яким прагнуть поділитись і виростити нове покоління прогресивних айтішників. Навчаючись у них, ти зможеш вірно розставляти пріоритети, вибудовувати комунікації, реалізовувати проекти. Саме тут ти знайдеш мотивоване середовище однодумців. На тебе  також чекає: професійний та доступний контент,  велика кількість практичних занять з можливістю задавати питання викладачеві і почути кваліфіковану відповідь, підказку та пораду, а також  перевіркою домашніх завдань. 

Не думай, а дій! Зміна свого життя, виведення його на новий рівень немислимо без конкретних дій. Потрібно якомога швидше робити, і ні в якому разі не перебувати тривалий час в стані роздумів. Якщо ти вирішив змінити життя, бути успішним і потрапити в ІТ - не чекай. Цей час вже настав. Прийди на презентацію і дізнайся про всі етапи навчання та секрет успіху ІТ-Академії - гарантоване працевлаштування усіх випускників. Важливо не схибити при виборі закладу.  Ми не обіцяємо за 3-4 місяці зробити з тебе айтішника, бо знаємо, що це нереально. А пропонуємо дійсно дієвий та інтенсивний спосіб навчання, який забезпечить тобі роботу мрії.

Якщо ти хочеш справді швидко стати справжнім майстром своєї справи і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію - реєструйся та обирай свою спеціалізацію.   

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up