9 інтенсивних місяців навчання і ти працюєш тестувальником (новини компаній)

9 інтенсивних місяців навчання і ти працюєш тестувальником (новини компаній)

Хто з нас не мріяв про відпочинок на популярному курорті світу, комфортабельний автомобіль, зручну і простору квартиру та омріяну роботу за рахунок якої можна реалізувати всі мрії в реальність. Але часто ми так не здійснюємо власні плани, думаючи що такі речі нам просто не під силу, що в рідній країні таких можливостей для заробітку не знайти та з “білою” заздрістю споглядаємо на знайомого айтішника, якому вдалося стати успішним в житті.

Вінницька ІТ-Академія запевняє, що в кожного є шанс реалізувати мрії, втілити в життя свої плани та змінити професію кардинально, а згодом і життя, варто лише спробувати та зареєструватися за спеціалізацією Manual QA. Якщо тобі цікаво постійно розвиватися та вивчати нові технології, ти вважаєш себе уважним до деталей та не боїшся монотонної роботи, вмієш брати на себе відповідальність за результат своєї роботи, готовий працювати в команді. Тоді в сторону сумніви та гайда до нових звершень в ІТ-сфері.
         Якщо коротко, то мануальний тестувальник (manual QA) - спеціаліст який перевіряє продукт на виявлення дефектів, багів. За слова досвідченої викладачки Вінницької ІТ-Академії Анастасії Кравець робота ручного тестувальника є мультизадачною, крім пошуку багів, необхідно:
- брати участь у релізах нового функціоналу;
- аналізувати процес тестування, пропонувати, що і де можна поліпшити;
- вивчати нові технології та підходи до тестування;
- вміти працювати з різними інструментами які потрібні в роботі кожного мануального тестувальниками, наприклад, Jira, TestRails, Postman, Charles та інші корисні та ефективні “штуки”.
         Де навчатись щоб отримати необхідні знання для професії мануального тестувальника?
         Радимо обрати інтенсивний курс Manual QA від Вінницької ІТ-Академії. Викладачі-практики з багаторічним досвідом допоможуть систематизувати знання, а навчання на реальних проєктах пришвидшить результат від отриманих теоретичних знань. Протягом навчального періоду ви отримаєте повний комплекс знань та навиків необхідних для кваліфікованої роботи Manual QA Engineer.
         Реєструйтесь на курс “Manual QA” та навчайтесь у справжніх професіоналів і отримайте роботу в ІТ гарантовано.
Реєструйся:

на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   

на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

телефонуй: 067-431-19-21

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up