«ABC» Центр мовних перекладів – 18-річний досвід у сфері перекладів (новини компаній)

На сьогоднішній день в період все більшої глобалізації зв’язок між країнами стає все необхіднішим. Та все ж таки існують фактори, що можуть стримувати цей зв’язок. Найчастіше таким фактором стає мовний чинник. Відтак при подорожі в інші країни, повному переїзді чи вступі на навчання найнеобхіднішими є правильно складені документи на мові країни, де Ви плануєте перебувати в майбутньому.

Саме тому дуже необхідною є робота професійних перекладачів, які зможуть Вам забезпечити якісне оформлення документів. «ABC» – центр мовних перекладів, що знаходиться у Тернополі на вулиці Руська, 21, БП «Роксолана», 2 поверх, 201 кабінет, пропонує:

  • кваліфіковані послуги перекладу;

  • нотаріального засвідчення;

  • легалізації документів;

  • апостилю.

 Компанія «ABC» як центр мовних перекладів працює у Тернополі вже більше 18 років. За цей час тут було здійснено тисячі перекладів та сотні завірень документів. Працівники «ABC» перекладають на усі мови, які цікавлять клієнтів, так і з усіх необхідних мов. Відтак за 18 років роботи багато людей зверталися сюди за допомогою не раз, а також рекомендували своїм близьких та знайомих для здійснення перекладу, що свідчить про професіоналізм і відповідальність працівників «ABC».

Окрім цього, у «ABC» – центр мовних перекладів звертаються не тільки жителі Тернополя, а й Тернопільської області, інших регіонів чи навіть закордону. Після того, як переклад здійснено, а документи легалізовано, готову роботу працівники компанії можуть надіслати «Новою поштою». Оплату послуг можна провести готівковим розрахунком чи на банківський рахунок.

Тривалість виготовлення перекладу залежить від складності документів, та все ж таки у компанії «ABC» намагаються зробити все якомога швидше і максимально якісно. При виникненні будь-яких питань працівники фірми нададуть Вам всі необхідні консультації.

«ABC» центр мовних перекладів гарантує кожному клієнтові індивідуальний підхід. Ми пропонуємо однаково високий рівень обслуговування усім: і приватним особам, і великим компаніям. На усю документацію, яка перекладається у компанії «ABC»,  надається гарантія безпеки та конфіденційності. Усі документи серйозно захищено, без жодного стороннього доступу до перекладів.

Тож, якщо Вам потрібно перекласти чи легалізувати будь-які документи – звертайтеся у «ABC» центр мовних перекладів. Тут Вам гарантують точні та якісні переклади всіх документів.

«ABC» Центр мовних перекладів

м. Тернопіль

вул. Руська, 21 (БП «Роксолана»)

Другий поверх, 201 кабінет

096 18 76 700, 063 100 70 09

[email protected]

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up