Агенція іноземних мов «Інтер» – ми гарантуємо якісні та надійні переклади (новини компаній)

21 століття дозволяє нам побачити весь світ. Ми легко можемо потрапити у будь-яке місце на земній кулі, практично без будь-яких обмежень. Але навіть попри всі ці можливості існують фактори, до яких потрібно підходити дуже відповідально. Зокрема, до таких факторів відносяться документи.

При виготовленні необхідних документів потрібно звернутися за допомогою до професіоналів, які зможуть оперативно та якісно виконати свою роботу, адже документи – це найважливіше у всьому, тому вони мають бути виготовлені з дотриманням всіх необхідних вимог.

У Тернополі вже понад 20 років працює агенція іноземних мов «Інтер», що пропонує якісні послуги при перекладі та виготовленні документів. Двадцять років досвіду в перекладацькій роботі свідчить про професійність даної компанії.

В агенції іноземних мов «Інтер» пропонують надання послуг:

  • перекладу та апостилю документів;
  • письмового перекладу технічних і медичних документів;
  • перекладу приватного листування;
  • фінансових і економічних перекладів;
  • юридичних перекладів;
  • засвідчення документів позначкою «Бюро перекладів»;
  • тощо.

Окрім цього, для всіх документів необхідно зробити засвідчення нотаріуса, або фірми – цю послугу також пропонують і в агенції «Інтер».

Директорка агенції іноземних мов Віра Василівна Овод наголошує: «У сучасному світі склалася така ситуація, коли багато людей емігрують, створюють сім’ї з іноземцями, відтак існує потреба легалізуватися в тій чи іншій країні, де вони проживають, відповідно їм потрібно буде подати наші документи в установах іноземних держав. Багато країн вимагають підтвердження цих документів, їхньої легалізації, що ми і робимо. Тобто легалізація є проставленням апостиля, завіренням Міністерством закордонних справ, Міністерством освіти, якщо це освітні документи, у Міністерстві юстиції, якщо це цивільні документи про одруження тощо».

В агенції іноземних мов «Інтер» здійснюють переклади документів на усі мови, на які є запит в клієнтів. Окрім перекладу з української мови, тут також проводять переклад на українську. Поруч із цим працівники компанії допомагають вирішити такі питання, як заповнення анкет при поданні документів на візи, призначення дати співбесіди, консультують з багатьох питань, що стосуються виїзду закордон.

Усі переклади, що були зроблені агенції «Інтер» – якісні і професійні. Перевагою цієї агенції іноземних мов є те, що зв’язатися з працівниками «Інтеру» Ви можете, зайшовши на сайт https://www.intertranslate.com.ua/, тобто Вам не обов’язково їхати в Тернопіль. Готову роботу Вам просто відправлять «Новою поштою». Відтак скористатися послугами агенції іноземних мов «Інтер» можуть жителі будь-якого регіону України.

При потребі для громадян іноземних країн послуг усного перекладача, то вони так само можуть звернутися в агенцію іноземних мов «Інтер». Перекладачі компанії супроводжують іноземців для того, щоб коректно і правильно перекласти потрібну їм справу.

Окрім перекладів, в агенції «Інтер» Ви можете скористатися туристичними послугами, до яких відносяться: бронювання турів, квитків, оформлення медичного страхування тощо, а також вивчення іноземних мов у розмовному клубі «Діалог».

В агенції іноземних мов «Інтер» Вам допоможуть вирішити будь-які Ваші проблеми з вивченням іноземних мов, перекладами необхідних Вам документів та при виїзді закордон.

Агенція іноземних мов «Інтер»

м. Тернопіль

вул. Брюкнера, 2

(0352) 43-12-08

(067) 351-55-21

 

вул. Хмельницького, 9а

(0352) 52-18-72

(067) 674-77-20

вул. Живова, 7

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up