Агропідприємства Тернопільщини оновлюють технічний парк в лізинг від ПриватБанку (прес-служба банку)

Агропідприємства Тернопільщини оновлюють технічний парк в лізинг від ПриватБанку (прес-служба банку)

Цьогоріч ПриватБанк значно розширив лінійку кредитних продуктів та запустив цілий комплекс рішень для агробізнесу, що дозволяють отримати кілька видів фінансування в залежності від потреб та обсягів бізнесу. Відразу декілька фермерських підприємств Тернопільщини скористались кредитуванням та отримали інвестиції на ті чи інші потреби бізнесу. Так, фермерське господарство “Відродження" скористалися програмою фінансового лізингу сільгосптехніки та оновили матеріальну базу технічного парку.

“В бізнесі кошти зайвими ніколи не бувають, - ділиться голова Голова фермерського господарства “Відродження” Павло Дрозд. - Наше господарське підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових культур, а завдячуючи програмі лізингу ПриватБанку ми змогли придбати сучасні трактор NEW Нolland TD5 та культиватор передпосівного обробітку грунту. Оновлення технічної бази дуже важливі, при цьому нам не потрібно виводити з обігу усю вартість покупки”.

В лізинг фермери мають можливість отримати сучасні трактори, комбайни та інше обладнання. Строк такого договору може становити до 5 років, а ставка складатиме - від 3 до 19% річних. Важливою перевагою є значне заощадження на податкових платежах коштом амортизації, податкового кредиту за ПДВ та збільшення витрат на суму процентів і комісій.

“Кредитування бізнесу - одне з пріоритетних завдань нашого банку, - розповідає керівник напрямку активних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Прикарпатського РУ Юлія Тугай. - На сьогодні працює цілий ряд програм для фермерських господарств, а для представників малого та середнього бізнесу є можливість отримати інвестицію за програмою “КУБ” та кредитний ліміт на розрахунковий рахунок”.

Зважаючи на пільгові умови та з урахуванням сезонності, фермерські господарства можуть обрати найзручнішу для себе програму. Проект “АгроКУБ” відрізняється швидкістю отримання кредиту та адаптацією умов для  аграріїв – ставка лише 1,8%, при цьому перші 6 місяців виплачуються тільки відсотки, наступні 6 місяців – сума боргу з відсотками рівними частинами. Кредитна лінія “Агросезон” – це можливість для агробізнесу розв'язати питання фінансування поточного сільгоспциклу, а також забезпечити ефективний розвиток підприємства. При цьому погашення проходить за гнучким графіком з урахуванням сезонності. Також варто відзначити наявність кредитних програм, що допомагають клієнтам брати участь у державних програмах підтримки аграріїв та дозволяють отримати компенсацію.

На сьогодні на Тернопільщині ПриватБанк прокредитував клієнтів малого та середнього бізнесу на суму понад 80 млн грн.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up