Англійська мова за 21 день (новини компаній)

Англійська мова за 21 день (новини компаній)

Як часто ти практикуєш англійську мову?

Раз на місяць, раз на тиждень чи можливо раз у півроку? Звісно з таким “інтенсивом” вивчення іноземної швидкого результату не отримаєш, особливо коли хочеш швидко “підтягнути” скіли, змінити кар'єру, пройти співбесіду в іноземній компанії чи просто подорожувати за кордоном. У вивченні будь-якої мови головне системність, краще виділити на день 20-30 хвилин, а ніж 2 години раз у півроку.

Вінницька ІТ-Академія стартує з English Marathon, це крута можливість для охочих за короткий період часу покращити свої навички англійської мови.

Що таке English Marathon?

English Marathon - навчальний марафон з англійської мови, розроблений Вінницькою ІТ-Академією, щоб дати можливість усім бажаючим застосувати теоретичні знання на практиці і за короткий період значно підвищити свій рівень володіння англійською мовою.

English Marathon входить до онлайн-курсу - English for IT, який зарекомендував себе, як ефективний онлайн-продукти для вивчення англійської мови студентами Вінницької ІТ-Академії.

*Умови марафону прості) - необхідно виконувати завдання протягом 21 дня без відриву від основних справ, приділивши 30 хвилин на день.

Які переваги та кому корисний марафон?

- зручно, що немає прив'язаності до конкретного часу, головне щоб завдання були виконанні протягом дня;

- вдосконалення та практика граматичних навичок;

- виховується звичка займатися англійською щодня;

- вивчиш понад 200 слів, які необхідні для комунікації в ІТ-сфері;

- впевно почуватимешся при спілкуванні;

- отримаєш сертифікат про проходження Англійського марафону.

Марафон розрахований на усіх бажаючих, які мають за мету покращити свій рівень володіння іноземної.

Де зареєструватися для того щоб прийняти участь в English Marathon?

Для охочих прийняти участь в English Marathon потрібно зареєструватися на освітній платформі INTITA і  розпочати виконання завдань в зручний час без відриву від основних справ - English Marathon

English Марафон - для тих, хто відкритий новому досвіду, хоче вдосконалити свою англійську на практиці і використовувати всі доступні способи для досягнення мети.

Після завершення Марафону у Вінницькій IT-Академії можна замовити тестування на визначення свого рівня англійської мови!

Даний марафон буде надзвичайно корисним для програмістів, дизайнерів, QA, AQA, QC, BA, HR спеціалістів та Project Managers, а також для всіх, хто цікавиться ІТ-сферою.

Швидка консультація за тел.: +38-067-431-19-21

Більше можливостей вивчати Англійську мову: https://english.intita.com/ 

Раніше Вінницька ІТ-Академія відкрила безкоштовний доступ для всіх українських айтішників до власних онлайн-модулів для самостійного вивчення англійської мови.

Крім того, для покращення своєї англійської, можна використовувати спеціалізовану літературу, яку розробили професійні викладачів ІТ-Академії.

Трішки результативних порад з вивчення Англійської мови)

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube   Facebook    Instagram   Telegram

 

keyboard_arrow_up