Друга вища освіта в Польщі – важливий крок на зустріч перспективному майбутньому

Сьогодні здобути другу вищу освіту у Польщі може практично кожен українець. Державні та приватні польські університети радо відкривають свої двері перед іноземними студентами, а вартість навчання є однією з найнижчих у Європі.

Навчатися у Польщі вирішують люди, які вже мають вищу освіту і хочуть змінити напрямок своєї діяльності на інший. Бажання самовдосконалюватися і розширювати свої знання є ще одним фактором, який стимулює освоювати нову професію.

Особливості отримання вищої освіти у Польщі

Польські університети досить поблажливо ставляться до студентів з України, спрощуючи їм вступні іспити або надаючи можливість вступити за результатами співбесід. Найбільшим попитом користуються інженерні спеціальності. Друга вища освіта в Польщі для українців відкриває значні перспективи, адже після отримання дипломів державного зразка випускники зможуть знайти престижну та високооплачувану роботу.

Якість навчання у державних та приватних вузах нічим не відрізняється. Організація навчального процесу в них однакова. В приватних університетах працюють викладачі, які мають досвід роботи у державних вищих навчальних закладах. Дипломи польських вузів цінуються у всіх європейських державах. Саме тому все більше українців вирішують навчатися в цій країні.

Відео дня

Самотужки вступити до польських університетів досить складно, адже абітурієнтам доведеться подолати чимало бюрократичних перешкод. Набагато простіше це зробити скориставшись різноманітними освітніми програмами, які сьогодні пропонують багато центрів. Вони беруть на себе врегулювання всіх організаційних моментів починаючи зі співбесіди і закінчуючи супроводом студентів до гуртожитків. Це стає можливим завдяки налагодженим зв'язкам з багатьма польськими вузами

Прийняти участь у програмі може кожна людина, яка має диплом бакалавра чи спеціаліста. В процесі вступу від абітурієнтів не вимагається володіння польською мовою, але це знадобиться їм під час навчання. Тому слід заздалегідь пройти мовні курси. Абітурієнтам потрібно обрати університет, факультет і спеціальність. Після цього необхідно зібрати пакет документів і подати їх до освітнього центру. Оформлення студентської візи відбувається на основі підтвердження про зарахування до обраного закладу.

Які переваги має навчання у Польщі?

  • Після завершення навчального процесу студенти отримують дипломи міжнародного зразка.
  • Можливість отримати роботу у будь-якій країні, яка входить в ЄС.
  • Вартість навчання доступна багатьом категоріям населення (від 750 до 2600 євро на рік).
  • Практичні заняття займають значну долю навчального процесу.
  • Завдяки ментальній схожості українцям легко адаптуватися до проживання у Польщі.

Українсько-польський центр освіти «UniverPL» допоможе усім бажаючим здобути якісну освіту за кордоном. Зарахування до вузів відбувається за результатами співбесіди. Результати ЗНО не потрібні. На протязі першого року навчання студентам надається підтримка та дистанційний супровід.

Коментарі (1)
  • Raz Svet

    користувалися послугами центру вивчення і сертифікації польської мови https://imclasses.com/onlajn-kursy-polskoyi-movy/ – допомогли визначитися із вибором навчального закладу та полегшити процедуру вступу + вивчили з ними від В1 до С1 польську. Маємо відповідний сертифікат і цього року на безкоштовне вступали

keyboard_arrow_up