Автоматизований тестувальник - гарантована робота в ІТ (новини компаній)

Автоматизований тестувальник - гарантована робота в ІТ (новини компаній)

Ніхто не застрахований від помилок. Навіть творець Linux, всесвітньо відомий програміст Лінус Торвальдc робив помилки у своєму програмному коді. І тут на допомогу приходить тестувальник - людина, яка перша бачить готовий програмний продукт і має зробити так, щоб “на виході” він був ідеальним.

Тестувальник чи розробник? Важко уявити собі відомі онлайн проекти де не доклали зусиль QA інженери. У тестувальника дуже великий об’єм роботи - на кожну тисячу рядків коду припадає 5-15 помилок, пошук і виправлення яких займає багато часу розробки та налагодження ПЗ. Окрім того, наслідки «дефектного» програмного забезпечення можуть бути різними — від незначних до, навіть, смертельних. Тому тестування є невід’ємною частиною розробки. Якщо ручна перевірка вимагає значних трудових і часових витрат, то використовують автоматизоване тестування. Автоматизовані тестувальники користуються попитом на ІТ-ринку і мають гарний дохід.

Що робить automated testing? Тестування програмного забезпечення (англ. Software Testing) — вимірює загальну якість системи (Quality Assurance), з точки зору: правильності, повноти, зручності використання, продуктивності для задоволення кінцевого користувача.

Автоматизоване тестування передбачає використання спеціального програмного забезпечення (крім тестованого) для контролю виконання тестів і порівняння очікуваного фактичного результату роботи програми. Цей тип тестування допомагає автоматизувати часто повторювані, але необхідні для максимізації тестового покриття завдання.  Автоматизовані тести творять дива у своїй здатності швидко перевірити кожен «мікрон» вашого проекту. В багатьох випадках, щоб протестувати те саме вручну, могла б знадобитися ціла вічність. Можливість швидко зловити баг протягом циклу розробки — безцінна. Команда зможе оперативно вжити заходів.

Відео дня

Де вивчитись на automated testing? Щоб освоїти даний напрямок і гарантовано отримати роботу, радимо обрати курс Automation_QA. Розроблений спеціально для людей без попередньої підготовки. В ІТ-Академії допоможуть сформувати фундамент знань, розібратись із теорією і отримати більші знання, розвинути “мислення тестувальника”, практикуватись на реальних проектах, почати кар’єру айтішника.  Викладачі-практики приділяють увагу не лише технічним навичкам, але й повній підготовці до працевлаштування. Велика частина роботи приділяється роботі в команді та вмінню співпрацювати. Важливо, щоб студенти цілеспрямовано прагнули вдосконалюватись працюючи на "живих" проектах.

Які переваги автоматизованого тестування? Ми запитали у викладачів Вінницької ІТ-Академії, які мають досвід у даній професії Ірини Мельник та Антона Поляковського:

  1. Швидший зворотній зв'язок.

  2. Помилки можуть бути виявлені на ранніх стадіях розробки в автоматизованому тестуванні, що заощаджує багато часу під час розробки мобільного застосунку для розробників і тестувальників.

  3. Сценарії можна повторно використовувати без змін. Ці сценарії можуть використовуватися кілька разів незалежно від того, чи є зміни в версії ОС пристрою. Сценарії та кроки зберігаються, і це допомагає повторити тест без пропуску будь-якого кроку.

  4. Автоматичне тестування допомагає інженерам-випробувачам виконувати тести у будь-який час і в будь-якому місці - 24/7. Якщо тестовий інженер повинен піти раніше з роботи, він може легко запланувати тести і вийти з офісу. Результати тесту будуть готові до наступного ранку.

  5. Надійна та спрощена звітність: створені звіти можуть, очевидно, показувати кількість тестових сценаріїв, які вже були виконані, заплановані, повідомлені про їх помилки і способи їх виправлення.

  6. Автоматизація монотонної роботи, що є заощадженням часу.

  7. Можливість тестувати навантаження. Можна досить швидко змоделювати велику кількість користувачів.

Реєструйтесь на курс “Automation QA” та навчайтесь у справжніх майстрів і отримай роботу в ІТ гарантовано.

Хто хоче отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО має здати екзамен з математики на максимум.

https://ita.in.ua

тел: 067-431-19-21

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up