Автономна каналізація від «EkoBil» забезпечить комфортне життя за межами міста (новини компаній)

Автономна каналізація від «EkoBil» забезпечить комфортне життя за межами міста (новини компаній)

Сьогодні ті, хто живе за містом, не уявляють своєї домівки без повноцінного санвузла, посудомийної та пральної машини. Та на шляху облаштування цих зручностей є певні перешкоди – наприклад, відсутність доступу до центральної каналізації. Звичайно, найпростішим виходом із такої ситуації стає септик, та ми забуваємо про те, що септики мають багато очевидних недоліків - як необхідність постійної викачки, так і небезпека потрапляння нечистот у ґрунт та питну воду, що споживається у будинку.

Та сьогодні на ринку з’явилось інноваційне рішення, що позбавить Вас від постійних проблем із каналізуванням стоків. Це – автономна каналізація від компанії «EkoBil».

Що таке автономна каналізація?

Автономна каналізація (біосептик) - система очистки каналізаційних стоків, що використовується у всьому світі. Найпоширенішими ці системи є у країнах Північної Європи, де, як і відтепер в Україні,  заборонено встановлення так званих «вигрібних ям». Біосептик же відповідає всім вимогам екологічного законодавст­­ва, зокрема, і українського.

Автономна каналізація позбавить Вас необхідності постійно викликати асенізаторну машину, щоб викачати септик і позбавить усіх супутніх витрат та незручностей.

Очищену воду із біосептика можна використовувати для поливу рослин на ділянці, відводити у дренажну систему, на рельєф чи у водойму.

Саме для того, щоб позбавитися від проблем постійної необхідності викачувати септик, а також, щоб обмежити засмічування навколишнього середовища, варто встановити на своїй ділянці автономну каналізацію.

У чому полягає робота біосептика?

Автономна каналізація приймає та очищує стоки для їх безпечного повернення в довкілля, або подальшого використання. Це можливо завдяки декільком етапам очищення, один із яких включає фільтрацію стічних вод за допомогою спеціальних бактерій, що розміщуються у так званому біореакторі.

Чому варто обирати автономну каналізацію?

У роботі автономної каналізації існує ряд переваг над звичайними септиками:

  • екологічність – очистка відходів відбувається до 98%, що дозволяє використовувати профільтровану воду в подальшому, наприклад, в господарських цілях;
  • незалежність від рівня ґрунтових вод – завдяки герметичності біосептика він, на відміну від звичайного септика, не збирає ґрунтові води та відсутні ризики переливів;
  • відсутні будь-які характерні каналізації запахи на ділянці;
  • компактність – система автономної каналізації займає досить мало місця. Про наявність такої каналізації після монтажу буде вказувати лише каналізаційний люк;
  • відсутня потреба частого обслуговування – система автономної каналізації не вимагає постійної відкачки. Один раз на рік потрібно лише вилучати осад, що назбирується під час роботи біосептика;
  • можливість відведення води в ґрунт чи водойми – очищену в біосептику воду можна зливати в рельєф чи річку, а також використовувати в господарських цілях.

Тож, якщо Ви живете у заміському будинку, чи сільській місцевості, і питання стічних вод Вам дошкуляє, звертайтеся в компанію «EkoBil». Тут Вам запропонують легке і зручне вирішення питання із утилізації стоків. Окрім цього, працівники фірми самостійно спроектують, змонтують Вашу автономну каналізацію, а також будуть проводити її повне обслуговування впродовж всього терміну роботи.

Компанія «EkoBil»

м. Тернопіль

вул. Об’їзна, 12

(098) 255 79 74

(068) 925 68 11

http://www.ekobil.biz/

[email protected]

Коментарі (2)
  • Серьожа Притухла

    Все воно добре, але простий злив води в унітазі становить приблизно 7 л. води. Миття в душі 1 людини - мінімум 50л. + миття посуду та прання. Немає такого септика, який би впорався зі всім цим. Все одно доведеться "с завидной регулярностью" користуватися послугами асенізатора.

    Holly Bush reply Серьожа Притухла

    Продуктивність системи орієнтовно 1200 л на день.А залпове скидання до 600 л, отож вона повністю справляється з цією задачею.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up