Будівельник та меценат Ігор Гуда отримав високу нагороду від Президента України за підтримку воїнам АТО (новини компаній)

Будівельник та меценат Ігор Гуда отримав високу нагороду від Президента України за підтримку воїнам АТО (новини компаній)

 Директор будівельної компанії «Креатор-Буд», меценат та благодійник Ігор Гуда нині тримав нагороду за допомогу воїнам АТО. Нагородження відбулось сьогодні у Центральному будинку офіцерів ЗС України, що у Києві, на вулиці Михайла Грушевського, 30/1.

Відзнаки «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» отримали відомі волонтери України. Відзначено волонтерів, які в період з 2014 року стали надійною опорою для бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців Збройних Сил України та прикордонних військ, повідомляють у прес-службі ЗСУ.

Відзнаку вручив представник Міністерства оборони України генерал-майор Олег Вальків.

— Ця відзнака — велика честь для мене та усього колективу «Креатор-Буду». Але насправді значно більшою нагородою для усіх волонтерів, та й для усіх українців, є життя та здоров’я наших захисників. Кожен з нас робить те, що може, і те, що йому під силу. Я радію, що в «Креатор-Буду» та в мене особисто була нагода допомогти, підтримати. В Тернополі нема людей, які залишились байдужими. Хтось жертвував нашим захисникам останні збереження, хтось цілодобово працював і продовжує працювати в центрах підтримки бійців, хтось передає на Схід продукти, хтось переказує кошти. Ми діємо як одна дружня і згуртована родина, — зазначив Ігор Гуда.

Ігор Гуда зазначає, що вдячний долі за те, що має таку можливість підтримувати інших та переконаний, що усі підприємці повинні пам’ятати про свою соціальну відповідальність.

Серед нагороджених нині є й інші відомі тернополяни: директор компанії eMagicone Савчишин Сергій, волонтер Лілія Мусіхіна підприємець Віктор Гайдук та інші.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 Чи буде 2024-ий рік більш мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up