Бути першою (новини компаній)

Бути першою (новини компаній)

Восени 2017 року в Тернополі відкрився унікальний освітній проект – Перша академія стилю та моди Емілії Монастирської. За такий короткий проміжок часу Академія зуміла залучити до навчання понад 100 студентів, сформувати професійний колектив викладачів та прийняти участь у кількох соціально-культурних проектах. Своїми досягненнями та труднощами у роботі над проектом поділилася Емілія Монастирська – засновниця Академії.

Що для Вас означає «бути першою»?

Розпочнемо з того, що у мене на момент заснування Академії вже був чималий досвід у модних успішних проектах Empire of Models та Empire of Kids, тому я усвідомлювала усі ризики та труднощі і сміливо взялася за втілення нової мрії. Півроку наполегливої праці дали свої результати, ми змогли відкрити першу в нашому місті Академію стилю та моди, в комфортному офісі, з унікальною навчальною програмою та професійними викладачами.

 Бути першою –  означає не зупинятися, йти вперед з широко розкритими очима, розвиватися, прислухатися до студентів, їхніх батьків та викладачів.

Які успіхи Академії на даному етапі?

Найбільший успіх – це задоволені студенти та їхні батьки. Це унікальна програма навчання. Це - 12 висококваліфікованих викладачів, які з радістю діляться з маленькими студентами своїми знаннями, які вміють зацікавити та надихнути.

Яка програма навчання в студентів Академії стилю та моди?

На даний момент Академія працює з студентами в чотирьох вікових категоріях: молодші групи – дітки віком 5-6 років та 7-10 років, старша група – 11-16 років та експрес курс для повнолітніх моделей, які планують працювати за кордоном.  Молодша група проходить навчання за базовою програмою, яка охоплює 9 предметів, а саме: акторська майстерність сценічна мова, стилістика, дефіле, фотопозування, хореографія, психологія, етикет та дитячий менеджмент. Старша група, окрім базової програми, вивчає ще 4 предмети – косметологію, дієтологію, візаж та теорію модельного бізнесу. Повнолітні учасники проекту, які налаштовані на кар’єру моделей за кордоном, працюють над портфоліо та отримують практичні знання з моделінгу. Окрім, вивчення вище перелічених предметів, студенти отримують практичний досвід: приймають участь в зйомках телепередач, публікуються в глянцевих виданнях, співпрацюють з модними бутіками, долучаються до національних конкурсів та організовують власні івенти.

Як стати студентом Академії?

Щоб навчатися в Академії, майбутньому студентові потрібно пройти співбесіду з викладачами курсу, продемонструвати свою зацікавленість (не батьків) в навчанні, заповнити реєстраційну форму та очікувати на дату старту обраного курсу.

Чого очікувати від Академії в 2018 році?

Академія планує розширювати горизонти, запускати літні навчальні програми для дітей шкільного віку. А для дорослих леді, покликаний надихати наших чарівних жінок на позитивні зміни. Програма курсу спрямована на вивчення бізнес етикету, стилю, косметології, теорії мистецтва та літератури.

Також розпочалася підготовка над масштабним івентом, який відбудеться 03 червня, і присвячується Дню захисту дітей.

  Більш детальнішу інформацію про Академію Ви можете отримати, безпосередньо, в офісі, що за адресою:

м. Тернопіль вул. Медова 12а (2поверх),

або за тел.: 067 352 5573, 068 712 65 50

Завітайте на сторінки Академії в соціальних мережах:

Школа моделей "Empire of Models"

Empire of Kids

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up