«День кар’єри» від компанії «СЕ Борднетце-Україна» (новини компаній)

«День кар’єри» від компанії «СЕ Борднетце-Україна» (новини компаній)

У сучасному світі серед підприємців все поширенішою стає соціальна відповідальність коли вони думають не лише про те, як розвинути власну справу, але й про те, щоб іншим людям було комфортно. Активна соціальна позиція означає гармонійне співжиття, взаємодію та постійний діалог з суспільством, участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем.

У Тернополі свою соціальну відповідальність перед суспільством чітко розуміє компанія із європейським корінням «СЕ Борднетце-Україна». Менеджмент закладу вже впродовж багатьох років проводить різні соціальні проекти для дітей працівників, а також тих, хто найбільше потребує допомоги. Зокрема, вже більше шести років «СЕ Борднетце Україна» опікується Гримайлівською санаторною загальноосвітньою школою-інтернатом І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.

Відтак 16 травня працівники компанії провели «День кар’єри» для вихованців закладу. Керівник відділу персоналу «СЕ Борднетце-Україна» Юлія Слободянюк наголошує: «За ці шість років дітки Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату стали для нас, як рідні. Ми постійно намагаємося допомогти при вирішенні якихось побутових проблем. Та все ж таки для дітей найкращим подарунком є увага. Цей захід спрямований на те, щоб приділити дітям максимум уваги. Весь день: від 10 ранку і до 16.30 години розписаний на проведення різноманітних майстер-класів. Ми провели більше 20 навчань для діток, щоб допомогти їм визначитися з тим, що їм подобається робити і ким би вони хотіли стати в майбутньому.

Наші працівники готувалися до «Дня кар’єри» більше місяця. Вони також отримали можливість проявити не лише свої професійні здібності, але й захоплення, які вони розвивають поза роботою, та передати їх учням. Наприклад, працівники відділу фінансів та персоналу проводили тренінг з бальних танців, з інженерного – навчали дітей футболу тощо.

Окрім майстер-класів, сьогодні мали місце також ігри, спортивні змагання, бесіди, спрямовані на те, щоб діти могли правильно обрати свою майбутню професію».

Працівники «СЕ Борднетце-Україна» активно долучилися до організації заходу, кожен намагався проявити своє хобі та навчити його вихованців школи-інтернату. До прикладу, працівник підвідділу оперативного планування, диспетчер із виробництва Світлана Дембровська проводила майстер-клас з вишивки бісером. Вона каже: «Сказати, що я спеціально готувалася до заходу, не можу, тому що вишиваю все життя, і хрестиком, і бісером, тому просто передаю дітям свої знання і вміння. Ми привезли їм заготовки для вишивки бісером, щоб вони мали певне розуміння того, що можна зробити подарунки своїми руками, можна робити одяг для себе і він буде один, неперевершений, і більше такого ні в кого не буде. Діткам дуже цікаво, дехто перший раз тримає голку в руках, перший раз бачить заготовку, всі задоволені».

Вихованці закладу справді дуже задоволені проведеним «Днем кар’єри», адже в них була чудова можливість проявити себе, свої вподобання, навчитися чогось нового, побачити, як багато всього цікавого можна робити в житті. Окрім захоплень, якими займаються працівники «СЕ Борднетце-Україна», вони також говорили з дітьми про основні економічні засади, з якими нам приходиться щоденно стикатися в житті.

Інженер відділу якості Мар’ян Бегман та Тарас Рейтерович проводили лекцію на тему фінансової діяльності. Мар’ян зазначає: «Моє завдання тут – підготувати невеличку лекцію для учнів старших класів. Це люди, які вже шукають свою майбутню професію, які зустрічаються з дорослим життям, тому такі поняття як «банківська сфера», «страхування», «податки» є для них досить актуальними. Я розповідаю дітям, як їм поводити себе у тій чи іншій ситуації, для чого це їм потрібно та можливо, зацікавить їх робота в такій сфері. Тим паче, що кожен з нас в тій чи іншій мірі пов’язаний з цими службами».

Адміністрація Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради дуже вдячна компанії «СЕ Борднетце-Україна» за постійну допомогу.

«З підприємством «СЕ Борднетце-Україна» ми співпрацюємо вже давно,– говорить заступник директора з навчальної роботи Чорнобров Надія Олексіївна. – Вони надають нам дуже солідну допомогу, ми обладнали завдяки керівництву і працівникам цього підприємства новий комп’ютерний клас, а також проводимо різноманітні екскурсії для дітей. Працівники компанії часті наші гості, на випускні завжди ми їх запрошуємо, вони приїжджають, і не тільки приїжджають, але й виділяють певні кошти для наших вихованців.

І ось вчора наші діти знову ж таки їздили в Тернопіль на ринок, в магазини, і купляли за рахунок цих коштів випускний одяг та необхідні кожному особисті речі.

Всього у нас навчається і оздоровлюється 140 вихованців, є дошкільна група, яка складається з 17 дітей, є 37 старшокласників, цього року 15 випускників. Наш заклад створений для того, щоб в складних життєвих ситуаціях замінити дітям сім’ю. Ми стараємося створити домашній затишок для дітей, у нас вони  проходять оздоровлення, лікуються, навчаються, ми створюємо  хороші побутові умови, також дбаємо про духовний розвиток, проводимо багато різних заходів, ось сьогодні один з таких заходів.

Ми вдячні керівництву та робітникам «СЕ Борднетце-Україна» за їхню небайдужість та турботу про наших дітей. Допомога ніколи не буває зайвою. Найприємніше те, що працівники компанії пропонують не лише матеріальну допомогу, але й активно проявляють свою увагу, яка так необхідна нашим дітям».

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up