День поля у «Контінентал Фармерз Груп»: ділилися досвідом та запрошували до партнерства (прес-служба)

День поля у «Контінентал Фармерз Груп»: ділилися досвідом та запрошували до партнерства (прес-служба)

«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля, на якому спеціалісти Компанії продемонстрували технології точного землеробства в дії. У заході взяли участь партнери та колеги-аграрії «Контінентал». Вони дізналися про останні інновації в агросфері, обмінялися практичним досвідом у вирощуванні сільськогосподарських культур та мали змогу укріпити і розвинути співпрацю з агрохолдингом у межах партнерської програми «Контінентал».

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен зазначив, що одна з основних цілей заходу — побудова взаємовигідних партнерських відносин з місцевими агровиробниками, з якими «Контінентал» готовий не лише ділитися досвідом та експертизою, але й на партнерських умовах надати доступ до своєї матеріально-технічної бази: елеваторів, якісного насіння власного виробництва, сучасної техніки.

«Нашим партнерам-фермерам ми пропонуємо послуги елеваторів, допомогу в реалізації вирощеного врожаю за найвигіднішими цінами, якісне насіння, засоби захисту рослин, агрономічну експертизу. Ми відкриті до співпраці та хочемо розвиватися разом, — сказав Георг фон Нолкен. — Також сьогодні ми ділимося своїм досвідом впровадження технологій точного землеробства. Завдяки сучасним методам, підходам і технічним засобам можна не лише мінімізувати затрати, а й отримати відчутний економічний ефект. Минулого сезону ми переконалися в цьому на практиці й сьогодні поділилися цим досвідом з колегами-аграріями».

У «Контінентал Фармерз Груп» впровадження точного землеробства відбувалося впродовж семи етапів, які, у свою чергу, можна умовно розділити на три блоки. Перший — культура виробництва. Під час його презентації спеціалісти «Контінентал» продемонстрували, яку роль відіграють сучасні технології у підвищенні ефективності виробництва: цифрові контури полів, паралельне водіння; контроль напрямків технологічних операцій, відключення секцій сівалок та обприскувачів, робота з технічною колією.

Другий блок — власне точне землеробство. Йдеться про: агрохімічне обстеження ґрунтів, контроль за переущільненням землі, оцінку якості технологічних операцій, створення карт-завдань для техніки, картування врожайності, супутниковий моніторинг, скаутинг, метеомоніторинг.

Третій блок — процеси  автоматизації: локальна робота на полі, зональна технологічна карта, яка відображає і адаптується під особливості і потреби не лише кожного конкретного поля, а й окремих його ділянок.

Гості заходу відвідали виставку сільськогосподарської техніки та устаткування для точного землеробства, які «Контінентал Фармерз Груп» використовує в роботі. Були представлені сівалки точного посіву, системи внесення рідких добрив, системи автопілотування, комплекти модернізації обприскувачів для руху по міжряддю, системи телематики, змішувальні станції, системи обліку й контролю та інші.

У межах заходу учасникам також продемонстрували роботу сівалки, повністю обладнаної системами Precision Planting. Тестували різні налаштування притискних зусиль, швидкість посіву, роботу системи автоматичного відключення секцій сівалки.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up