День працівника сільського господарства у Компанії «Контінентал» (новини компаній)

День працівника сільського господарства у Компанії «Контінентал» (новини компаній)

22 листопада Компанія «Контінентал Фармерз Груп» провела захід, який був присвячений Дню працівника сільського господарства. На захід Компанія запросила співробітників агрохолдингу з п’яти областей Західної України, де він обробляє землі – Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської. Окрім цього, на святі були присутні багато почесних гостей, зокрема, представники місцевої влади, очільники громад, партнери, з якими керівництво «Контінентал Фармерз Груп» поділилося планами на наступний рік.

Основним завданням заходу був звіт керівництва Компанії за рік, що минає. Було озвучено інформацію про підвищення показників урожайності основних сільськогосподарських культур, оновлення парку сільськогосподарської техніки, спецтехніки, автотранспорту та іншої техніки (загалом близько 200 одиниць). В цілому інвестицій у техніку за 11 місяців поточного року було здійснено на суму 46,5 млн доларів.

Першому слово було надано Генеральному директору Компанії «Контінентал» Георгу фон Нолкену, який привітав усіх присутніх із професійним святом аграріїв, побажав усім працівникам та їхнім сім’ям, колективам і близьким людям здоров’я й успіху:

«Я не хочу говорити про цифри, я хочу говорити про тих, хто стоїть за цими цифрами. – заявив пан Георг. – Тому що про цифри ми говоримо кожен день, а найголовнішим у нашій роботі є спільна мета, якої ми всі прагнемо досягнути. Цього року ми розпочали процес реорганізації компанії, відтак я щиро дякую всім людям, які долучилися до цього процесу. Поруч із цим ми отримали серйозні інвестиції, а також збільшили податки в бюджет України.

Попри те, що рік був непростий для сільського господарства, зважаючи на погоду, ми все-таки збільшили врожайність основних сільськогосподарських культур. Все можливе, якщо всі працівники однаково викладаються в роботі. Це все команда – логісти, водії, які працювали вдень і вночі, працівники елеваторів, що сушили і чистили.

Якби ми не працювали так натхненно, нам би нічого не вдалося. Ми можемо показувати в наступному році ще кращі показники, якщо наша команда буде продовжувати працювати у тому ж напрямку».

Про зміни, які відбулися з Компанією впродовж року, розповів директор з інтеграції  Андрій Григоров. Він зазначив: «Компанія дуже змінилася за цей рік.Зараз ми дивимося на все зовсім по-іншому, ніж на початку.

Втілити все в реальність нам допоміг чіткий план, який ми розробили. З лютого по вересень ми досягли унікального, що може вже більше не повторитися у нашій історії. Я також дякую усій команді, що це робила. Ми запустили проектний офіс, щоб тримати руку на пульсі та спостерігати за фокусом стратегічних проектів».

Пан Андрій наголошує, що будь-яка робота базується на людських стосунках та чітких правилах. Оскільки всі працівники Компанії «Контінентал Фармерз Груп» чудово усвідомлювали, що вони роблять, для чого вони це роблять і як, то процес інтеграції відбувся легко і злагоджено.

Директорка з персоналу Ірина Романенко теж розповіла про основні досягнення за рік:

«Хочу подякувати всім присутнім, всім колегам, що працювали з нами у цей рік. Це справді привід для гордості. Нас сьогодні вже більше, ніж 2600 чоловік. Завдяки інтеграції Компанії команда збільшилася на двісті людей, додалися нові функції і, відповідно, нові люди. Це було здійснено для того, щоб спростити і покращити роботу.

За поточний рік у Компанії «Контінентал» заробітна плата збільшилася, також змінився підхід до її нарахування. Чим більше і якісніше працює людина, тим більше вона може заробити. Ми як адміністрація Компанії зацікавлені в тому, щоб кожен працівник отримував достойну зарплатню, щоб не було ні в кого потреби виїжджати закордон. Вже зараз ми впевнено заявляємо, що в середньому рівень заробітної плати збільшився на 20%.

Разом з цим «Контінентал Фармерз Груп»  дбає про своїх пайовиків. Як зазначив Генеральний директор Георг фон Нолкен: «Не може бути такого, щоб у пайовиків справи йшли погано, а в Компанії добре. Оскільки пайовики є основою Компанії, то потрібно, перш за все, дбати про їхній добробут».

Окрім звіту керівників «Контінентал Фармерз Груп», на святкуванні Дня працівника сільського господарства було відзначено кращих працівників, які показали найвищі виробничі результати протягом сезону, кращий кластер, ним став «Самбір» (Львівська обл.), а звання кращого елеватора здобув елеватор «Борщів».  

У планах на наступний рік «Контінентал Фармерз Груп» зазначає такі стратегічні цілі, як покращення виробничих показників, нарощення технічних потужностей та стабільне партнерство для сільських громад і пайовиків.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up