Дизайнер з виїздом на об’єкт - безкоштовна послуга від Аванті! (новини компаній)

Дизайнер з виїздом на об’єкт -  безкоштовна послуга від Аванті! (новини компаній)

Чудова новина для щасливих власників нового житла! У Вас приватний будинок чи омріяні квадрати в багатоквартирному? У Тернополі чи за його межами? Чорнові роботи позаду. Попереду найважливіше – технічно-оздоблювальні? І Вам вкрай потрібні грамотні практичні поради, щоб якісно реалізувати своє бачення майбутнього вигляду омріяної оселі. Скористайтеся прекрасною нагодою! 

Салон плитки та сантехніки Аванті започатковує новий напрямок діяльності – безкоштовний виїзд дизайнера-консультанта з технічних питань на об’єкт замовника. Ми пропонуємо Вам практичні рекомендації щодо правильного планування зовнішнього та внутрішнього оздоблення приміщень.

Здійснюємо комплексний підхід, що передбачає:

• аналіз поетапності робіт;

• поради щодо технічних рішень системи водовідведення;

• розташування сантехніки;

• вкладання підлогової та настінної керамічної плитки;

• ламінату, паркетної дошки;

• сходової, зовнішніх фасадів;

• надання інформації стосовно оздоблювальних будматеріалів;

• дрібної та габаритної сантехніки;

• інформаційна взаємодія з прорабом та майстрами;

• створення безкоштовного технічного 3D-дизайну згідно плану приміщень;

• підбір стилю, формування концепції інтер’єру;

• підготовка фінансової пропозиції по плитці, сантехніці, ламінату, паркетній дошці та супутніх сипучих матеріалах;

• забезпечення доставки даних матеріалів від заводів виробників безпосередньо на об’єкт Клієнта.

Ми пропонуємо Вам найважливіше – безкоштовні професійні консультації безпосередньо на об’єкті, безкоштовний професійний технічний 3D-дизайн згідно архітектурного плану чи замірів на місці робіт та практичне рішення щодо забезпечення будівельної бригади високоякісною плиткою, сантехнікою та підлоговим покриттям із суттєвими знижками для Клієнта. Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, заповніть коротку форму на сайті салону Аванті: ТУТ, і ми обов’язково з Вами зв’яжемося в найближчий час!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up