«Добра вода» для добрих людей (зроблено в Тернополі)

«Добра вода» для добрих людей (зроблено в Тернополі)

Без води немає життя. Кожен живий організм на Землі, від найпростішого і рослин до людини, на певний відсоток складається з води. Організм самої людини складається з води на 50–65% у дорослих, і на 78% – у новонароджених. В організмі людини вода виконує дуже важливі функції: це і регулювання температури тіла, і постачання кисню в клітини, зволоження суглобів, виведення токсинів з організму та інші.

Відповідно, щоб бути здоровим і відчувати себе завжди бадьорим, треба щоденно протягом дня вживати достатню кількість води. Але головне, щоб вода, яку ми споживаємо, була максимально чистою і не мала шкідливих сполук, антибіотиків, чи інших небезпечних речовин або мікроорганізмів, а натомість мала збалансований вміст мінеральних солей, потрібних нашому організму.

Тому не варто пити воду з-під крану, або з інших джерел, якщо Ви не впевнені в якості води в них. У наш час, коли доступ до питної води в світі постійно скорочується через зростання населення Землі, а головне – через руйнівну діяльність самої людини, найкращим джерелом питної води стає готова очищена вода в пляшках. Але, навіть купуючи воду в пляшці, обов’язково варто звертати увагу на те, хто є виробником, звідки вода видобувається, чи є це природна вода, чи звичайна фільтрована вода з-під крану. Тому що якість такої води, і відповідно,  користь від неї для організму будуть різні.

Серед всього різноманіття пляшок на поличках магазинів особливої уваги заслуговує вода виробника ПрАТ «Добра Вода». Дуже важливо відзначити, що це підприємство видобуває природну мінеральну воду з дуже глибоких підземних ґрунтів, а не просто очищує водопровідну воду чи зібрану з відкритих водойм. Родовище «Добра Вода» знаходиться в екологічно-чистому районі на Тернопільщині. Вода видобувається з 250-ти метрової глибини. Це одна з найглибших свердловин з добування природної мінеральної води в Україні. Тому експлуатаційний водоносний горизонт, з якого видобувається вода, надійно захищений товщею твердих порід, що служать надійним захисним фільтром від проникнення поверхневих вод, які можуть нести небезпечні сполуки чи мікроорганізми в питну воду, якщо вона видобувається на меншій глибині, або береться з поверхні.

Таким чином вода з цiєї свердловини особливо чиста, має природний мінеральний склад зі збалансованим вмістом мінералів і придатна для щоденного вживання для всієї родини. Такою її створила сама природа, а виробник дбає про те, щоб її природна якість та багатство не втратились під час виробництва.

Відтак вода на виробництво подається прямо зі свердловини, а очищається лише за допомогою механічних фільтрів, не змінюючи хімічного складу води, а головне – без жодних антибіотиків чи консервантів.

ПрАТ «Добра Вода» входить в європейський холдинг мінеральних вод «Карловарські мінеральні води», заснований ще в 1867 році. Холдинг «Карловарські мінеральні води» є провідним виробником бутильованої води в Європі. Відтак і «Добра вода», як партнер корпорації, працює в Україні з 1998 року за провідними європейськими технологіями та стандартами, поширюючи європейську культуру виробництва.

На виробництві впроваджено сучасні системи управління якістю та безпечністю – ISO 9001 та НАССР 22000. Контроль якості ведеться операторами лінії розливу та майстрами змiн на усіх стадіях виробництва: від контролю якості сировини і матеріалів до контролю якості готової продукції. До того ж, на пiдприємствi є власна лабораторiя, яка щодня відбирає проби води для визначення її якостi.

На підприємстві забезпечується:

  • природня санітарно-мікробіологічна чистота, забезпечена європейськими стандартами виробництва;
  • високоефективне виробництво;
  • сучасні технології видобутку води, що застосовуються провідними європейськими та світовими компаніями;
  • кваліфікований персонал;
  • належний стан підприємства;
  • якісне новітнє матеріальне оснащення;
  • європейський досвід виробництва;
  • постійний розвиток виробництва та навчання персоналу.

Саме підприємство було «Добра вода» у числі перших в Україні, хто освоїв видобуток та нову  європейську технологію виробництва фасованої мінеральної природної негазованої води й реалізацію її споживачам.  

 Негазована природна мінеральна столова вода – це головний продукт, який виробляє ПрАТ «Добра вода». Серед основних продуктів також – мiнеральна природна столова вода сильногазована і слабогазована, а також безалкогольні напої на її основі (апельсин, лимон, грейпфрут, яблуко, лимонад, дюшес). Особливої уваги заслуговують безалкогольні напої з натуральним соком – серії «Активна» (вишня, апельсин, лимон, мохіто). Рецептура наповнювачів створювалась спеціалістами підприємства шляхом ретельного підбору фруктових складових і балансу інших смакових складників. Також підприємство випускає пом’якшену питну воду, із спеціально збалансованим хімічним складом, для немовлят з перших днів життя, яку можна використовувати як для пиття, так і для приготування дитячих сумішей. При цьому, «Добра вода» постійно працює над розширенням асортименту, нарощуванням виробничих потужностей.

 «Добра вода» поєднує в собі високоякісний продукт, створений самою природою, та новітнє виробництво. Підприємство виробляє чистий природний продукт, добуваючи його для Вас з-під землі, з самої природи.

Споживаючи таку воду, Ви  наповнюєте всій організм природою і здоров’ям, гарним самопочуттям та красою.

«Добра вода» – для добрих людей!

Коментарі (1)
  • Vadim Pukalenko

    Хто вживає Добру Воду,той не скаржиться на вроду.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up