«Добробуд» ввосьме краща будівельна компанія! (новини компаній)

«Добробуд» ввосьме краща будівельна компанія! (новини компаній)

Власне житло – це те, про що мріє кожен з нас. Та все ж таки коли справа доходить до вибору будівельної компанії ми всі постаємо перед дуже складним вибором – адже як з-поміж багатьох забудовників Тернополя обрати саме ту фірму, яка запропонує домівку твоєї мрії? І не просто домівку мрії, а зробить все якісно, відповідально, допоможе обрати найкращий варіант, такий, щоб і внуки могли своїх дітей тут виховувати?

Завдання справді не з легких, та, здається, тернополяни таки вміють робити правильний вибір, адже у щорічному голосуванні «Народний бренд» у номінації «Будівельна компанія» вже ввосьме першість виборює ТОВ «Добробуд». А це означає, що їм довіряють і таки вважають кращими.

Як каже директор компанії Василь Олександрович Кікінежді, народна довіра – це найкращий показник якості роботи. Ставлення людей – це те, що визначає, чи задоволені вони твоєю роботою і роботою команди, чи задоволені вони місцем, де вони живуть, і яке побудували їм ми!

– Для «Добробуду» це вже восьма перемога у «Народному бренді», і кожного разу, як перша. Адже кожного разу ти хвилюєшся, думаєш, чи зробив ти все правильно. І коли тернополяни обирають саме нас – це найкращий результат роботи, який тільки може бути.

«Добробуд» на тернопільському будівельному ринку працює вже близько 20 років. За цей час було збудовано немало житлових будинків, торгових приміщень, об’єктів агропромислового комплексу. Зокрема, саме ця будівельна компанія звела будинки на вулицях  Білогірській, Вільховій, Золотогірській, Карпенка, Лепкого, Липовій, Ломоносова, Овочевій, Родини Барвінських, Богдана Хмельницького, такі споруди, як торгові центри «Novus», «Білий Лебідь», «Аріол», «Атріум», офіс «Добробуд», ресторан «Ковчег».

Зараз підприємство будує ряд житлових будинків на вулиці Тролейбусній, «Еко-квартал «Оболоня парк» на вулиці Білогірській, а також   котеджне містечко «Кленовий гай» на Микулинецькій. В останньому проекті частина котеджів вже заселена мешканцями, які можуть самостійно переконатися, що домівки, створені компанією «Добробуд», збудовані якісно та професійно.

Основним напрямком діяльності товариства є будівництво багатоквартирних житлових будинків, торгових і промислових об’єктів, офісних приміщень, будинків котеджного типу в місті Тернополі та області. Підприємство має значний досвід у будівельній справі і всі свої проекти будує, поєднуючи високий професіоналізм з любов’ю до людей, для яких ці проекти створюються.

ТОВ «Добробуд» – єдина будівельна фірма на Тернопіллі, що опанувала повний цикл каркасно-монолітного методу будівництва і має значний досвід в цій галузі. Цей факт, а також продумана конкурентоздатна цінова політика в поєднанні з високим рівнем якості виконання робіт, дозволяють дотримуватись реальних термінів будівництва і здавати об’єкти замовникам точно в час.

Допомагає товариству плідно та творчо працювати проектно-інженерна група, яка впроваджує нові технології в галузі будівництва. Завдяки співпраці з ведучими проектними інститутами України і закордонними фірмами щодо розробки проектів були створені і запатентовані нові технології та ноу-хау, які успішно використовуються на будівельних об’єктах підприємства, що дозволяє підвищити якість продукції, зменшити собівартість і скоротити терміни будівництва.

Керівництво фірмою здійснюють висококваліфіковані менеджери, які здобули відповідну освіту і мають багаторічний досвід роботи в будівельній галузі як в Україні, так і за кордоном. Постійно ведеться робота з підвищення кваліфікації кадрів організації шляхом продовження навчання у вищих навчальних закладах, відвідування відповідних виставок, семінарів і т.п.

«Добробуд» постійно рухається вперед, впроваджує новітні технології в будівництво, що робить сам процес швидшим, а житло якіснішим. Компанія співпрацює із іншими країнами, бере участь у міжнародних виставках.

«Добробуд» володіє значною складською і матеріально-технічною базою, а також будівельними механізмами й транспортом. Це дозволяє виконувати повний цикл будівельних робіт власними силами. Підтвердженням чого стало створення власних потужностей з виробництва бетону та виробів з нього. Це значно скоротило залежність товариства від зовнішніх постачальників і зменшило кінцеву собівартість матеріалів. Таким чином за останні роки в розвиток матеріально-технічної бази було інвестовано понад десять мільйонів гривень.

Про професіоналізм компанії «Добробуд» свідчить безперервне прагнення її працівників до постійного росту. Оскільки останнім часом у всьому світі впроваджуються так звані «зелені» технології, які допомагають покращити техніку будівництва, і перш за все сприятливо впливають на збереження навколишнього середовища, то підприємство вирішило не пасти задніх і також застосовує в будівництві своїх об’єктів ці технології.

Окрім цього, ТОВ «Добробуд» обрало своїм пріоритетним напрямком в роботі освоєння технологій «пасивних будинків», які потребують мінімального енергоспоживання. Це не тільки здешевлює процес будівництва, а й зекономить гроші майбутніх мешканців цих домів.

Як стверджує директор ТОВ «Добробуд» Василь Олександрович Кікінеджі, головною метою підприємства є принесення людям користі. Тому будинки тут створюються, як для себе. За його словами: «Всі працівники компанії повинні розуміти, що все, що ми робимо, ми робимо для людей, для того, щоб людина приходила додому і розуміла, що тут таки найкраще, а для цього і будувати цей дім ми повинні якнайкраще, тобто з любов’ю до його майбутніх мешканців».

І постійна турбота підприємства про своїх клієнтів не залишається не поміченою. ТОВ «Добробуд» неодноразово ставав лауреатом і переможцем різних конкурсів, які оцінювали їхнє піклування про людей, що довіряють їм не лише свої гроші, а й частину життя. Це зокрема, були такі проекти, як «Народний бренд», «Лідер галузі», «Конкурс на кращі будинки та комплекси житлово-цивільного та промислового призначення, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні» тощо.

Попри теперішні здобутки компанія не планує зупинятися на досягнутому. У планах на майбутнє тільки розвиток, удосконалення технологій, впровадження новинок та досягнення нових вершин. Як каже Василь Олександрович, саме такі перемоги, оцінка людей дають поштовх для руху вперед.

А головним секретом успіху є тільки невпинна щоденна праця, повага до клієнта, щирі відносини. Усе це приносить результат і задоволення від роботи. Прикметно те, що 90% нерухомості від компанії «Добробуд» продається завдяки колишнім покупцям. Тобто ті люди, які вже придбали тут своє житло, оцінив роботу компанії, рекомендують своїм близьким та знайомим звернутися саме сюди. Недаремно кажуть, як хочеш, щоб тобі робили, так і роби людям. І тоді кожна твоя праця, створена з думкою про інших, буде заслужено оцінена.

– Ми вдячні всім своїм клієнтам, всім, хто підтримав нас у голосуванні «Народний бренд» і визнав кращою будівельною компанією Тернопільщини, а кращі ми завдяки Вам і саме для Вас – каже Василь Кікінежді. – Принагідно, хочемо привітати всіх тернополян та жителів області із прийдешніми святами та Новим Роком. Миру нам всім, добра, достатку та добробуту. Нехай наступний рік буде для нас всіх набагато кращим, а ми кращими в ньому!

Коментарі (1)
  • ната

    Проплачена нагорода,як і більшість нагород не тільки в Украіні,а і у всьому світі)))Особливо мені подобається "творіння " Добрбуту,це будинок навпроти "Новусу" довгий і вже весь зруйнований.Австрійські і польські будівлі тернопіляя набагато краше збереглися)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up