Пейнтбол: незабутній відпочинок пропонує спортивно-розважальний клуб BNB

Пейнтбол – розвага, яка корисна як для фізичного, так і розумового розвитку. Незабутні хвилини подарують командні змагання в клубі BNB.

 

Пейнтбол – це цікава командна спортивно-технічна гра, в якій використовуються спеціальні пневматичні пристрої, що називають маркерами. Вони стріляють спеціальними желейними кульками, заповненими кольоровою фарбою. Такий активний відпочинок в спортивно-розважальному клубі BNB нікого не залишить байдужим. Він дарує тільки позитивні ємоції.

Основною метою гри є влучити в супротивників і захватити їхню базу. Ураженими вважаються ті учасники, на яких після попадання кульки залишається кольоровий слід. Для дітей шкільного віку організовують окремі команди. Під час подібних змагань, щоб не отримати травм від попадання кулі, необхідно обов'язково дотримуватись правил безпеки. Подробиці о них можна дізнатися на сайті https://bnbpaintball.com/about.

Відео дня

Інструктор розповідає правила користування маркерами. Потім учасники вдягають захисний костюм. Їх ділять на команди. Кожна з них помічає своїх гравців певним кольором, щоб розуміти, хто супротивник, а хто ні, тому що в захисних масках, та ще й під час руху, відрізнити людей практично неможливо. На сайті клубу BNB можна замовити дану розвагу, обрати площадку чи необхідне спорядження, поцікавитись про ціни та діючі акції.

Розглянемо все необхідне для гри в пейнтбол докладніше:

  • маска є обов'язковим аксесуаром, який кожен учасник зобов'язаний носити під час гри. Вона виготовлена спеціально для пейнтболу, тому надійно захистить від травм у разі попадання кульки в око чи голову;
  • маркер, з якого вилітають гелеві кульки під час пострілу. Він має спеціальний балон з газом та ємкість для снарядів;
  • кульки для пейнтболу, які виготовлені на основі желатину;
  • захисний одяг для гри та взуття обов'язково мають бути зручними. Потрібні специальні жилети та рукавички. Крім того, існує і спеціалізований одяг. Його можна придбати, якщо виникне така потреба. Спортивно-розважальний клуб пропонує такую можливість на вигідних умовах.

На Україні є багато міст, де доступна така розвага. Львів – не виняток. Тут також можна пограти у пейнтбол, який допоможе не тільки фізично, але і морально чудово відпочити з друзями чи рідними та забути про всі щоденні проблеми. Пейнтбол – доступна по ціні гра, яка никого не залишить байдужим. Якщо ви ще ні разу не відвідували такого роду спортивно-розважальних комплексів, зробіть це при першій же нагоді. Ви проведете незабутній час разом з близькими людьми.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up