Із чого складається ціна металопластикового вікна Rehau (новини компаній)

Із чого складається ціна металопластикового вікна Rehau (новини компаній)

Продукція відомого німецького бренду більше 70 років впевнено займає провідні позиції на сучасному ринку. Вікна Rehau користуються попитом як у країнах СНД, так і в Європі.

Вони відповідають очікуванням та перевагам споживачів — надійність, якісна теплоізоляція, енергозбереження, підвищена герметичність та естетичний зовнішній вигляд. Вартість виробів помітно відрізняється від продукції вітчизняного виробника. Але тут металопластикові вікна Rehau повністю виправдовують свою ціну.

Параметри, що впливають на формування ціни вікон із профілю Rehau

Якщо бажаєте купити дійсно якісні вікна, варто розуміти від чого залежить кінцева вартість готового виробу.

Вартість готової продукції від німецького бренду залежить від наступних параметрів.

  • Профіль. Профіль Rehau виробляють у Німеччині або в Польщі. Його якість підтверджується спеціальним сертифікатом, що має визначений термін дії. Важливо знати, що до зовнішнього шару профілю Rehau додається оксид титану. Ця речовина запобігає вигорянню кольору рами.
  • Кількість камер. Чим їх більше в склопакеті, тим дорожче обійдеться вікно. При цьому товщина зовнішньої стінки профілю повинна бути не менше 3 мм (як у «Рехау»). Більш тонкий профіль погано протистоїть вітровому і статичному навантаженням. Згодом така рама просяде або зазнає деформацій.
  • Товщина армування. Якісним вважається сталеве, товщиною 1,5 мм. Багато недобросовісних компаній, що залучають кінцевого споживача ціною, використовують для армування незахищену від корозії сталь товщиною 0,8-1,2 мм. Якість такого вікна значно нижче.
  • Склопакет. Ціна на вікна «Рехау» формується з урахуванням якості скла і типу газу, яким заповнений простір між камерами. Офіційний виробник пропонує 8 марок скла з маркуванням від М0 до М7. Чим вище значення, тим краще матеріал (менша ймовірність заводських дефектів). До того ж на вартість готового виробу впливають товщина скла і наявність на ньому додаткових покриттів — тонуючого або енергозберігаючого. Що стосується газу, то оптимальним вважається аргон. Дорожчі варіанти заповнювача — ксенон і криптон. Їх краще використовувати тільки в умовах сильних і стійких морозів.
  • Конфігурація склопакета. Іноді для підвищення теплоізоляційних властивостей вікна виробник вдається до використання різного за товщиною скла або камер. Технологія виробництва складніша, а значить, і вартість готової продукції буде вища.
  • Фурнітура. Вона, як правило, становить 15-20% від кінцевої суми за вікно. Від фурнітури та її надійності залежить довговічність рами / стулок. А якщо встановлено протизламний механізм, то це відчутно підвищує ціну на вікно. У Rehau використовують фурнітуру Roto.

Крім того, підсумкова вартість за виріб буде зменшуватися або збільшуватися залежно від габаритів вікна і його геометричної форми. Круглі, арочні, мансардні рами вимагають великих витрат на виробництво, що, відповідно, впливатиме на кінцеву ціну.

За що доводиться доплатити

Також необхідно враховувати можливі додаткові витрати за такі послуги:

  • підйом вікон на поверх і доставка в квартиру;
  • демонтаж старих рам (чим вище поверх, тим дорожче обійдеться послуга);
  • необхідність утеплення укосів із північного боку будинку;
  • установка нових вікон.

Недобросовісне виконання робіт не виправдовує витрати на покупку якісних склопакетів. Тому компанія Rehau навчає своїх співробітників умінню працювати з якісним профілем. Професіонали завжди дають гарантію на установку 1-2 роки.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up