Кожен третій залізничний квиток Тернополяни купують через онлайн-сервіс ПриватБанку (прес-служба банку)

Кожен третій залізничний квиток Тернополяни купують через онлайн-сервіс ПриватБанку (прес-служба банку)

У більшості країн онлайн-купівля квитків на потяг - це основний канал реалізації проїзних документів. В Україні ПриватБанк почав продаж цифрових квитків у вересні 2014 року та протягом 4 років кількість прихильників онлайн-сервісу зростала в геометричній прогресії. На сьогодні на Тернопільщині кожен третій залізничний квиток пасажири купують через дистанційні канали банку.

“Наразі вагома цінність для клієнтів - час та мобільність. Купуючи квиток в Приват24 чи за допомогою інших дистанційних сервісів, Ви економите час та нерви, а процес вибору та оформлення покупки квитка займає не більше 10 хвилин, - говорить керівник напрямку платежів та переказів ПриватБанку Прикарпатського РУ Ігор Гакало. - Звичайно, купівля квитків - питання досить сезонне та залежить від пори року, разом з тим тернополяни купують близько 2 тис. залізничних квитків через канали банку щомісячно, а кількість активних користувачів сервісів збільшується щоденно”.

При купівлі ви відразу маєте можливість оплатити постіль та додаткові послуги, а також страхуєте себе від втрати квитка. Електронний квиток неможливо загубити, адже квиток завжди зберігається в архіві придбанних проїзних документів. Достатньо показати зображення на екрані смартфону чи повторно роздрукувати.

Придбати квиток в будь-який час доби можна на сайті bilet.pb.ua чи у Приват24, а оплату здійснити з будь-якої банківської картки. Завдяки розгалуженій мережі відділень та терміналів самообслуговування купити квитки в ПриватБанку вдається легко та без черги і у банківській установі. Також успішно функціонує можливість придбати квитки у телефоному режимі, зателефонувавши на короткий номер 3700. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус або літак по Україні та за кордон.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up