Кращі книги для жінок від EVA Blog, які читають тернопільські красуні (новини компаній)

У сучасному світі дівчата закріпили за собою статус розумних і сильних особистостей. Вони дають світу революційні відкриття, рятують життя і не бояться фізичної праці. Деякі з них залишаються в тіні своєї скромності, інші ж хочуть надихнути своїм прикладом дівчат по всьому світу і тому пишуть книги.

Якщо ви відчуваєте прилив внутрішньої енергії, розумієте, що прийшли в цей світ не просто так і хочете в повній мірі розкрити свої таланти, почніть проводити вечори за читанням. Кращі книги для жінок від EVA Blog — те, що потрібно, коли не вистачає мотивації або опускаються руки.

5 книг про сильних дівчат 

Всі ці історії не про вигаданих супергероїнь з кіновсесвіту Marvel, а про звичайних жінок, які нас оточують. Ви можете працювати від дзвінка до дзвінка і ненавидіти себе, все навколо, а можете кинути виклик долі, повіривши в те, що перетворите життя-мрію в реальність. Не вірите? Вони довели, що це можливо:

  • «Becoming. Моя історія», Мішель Обама. Колишня перша леді США ділиться найпотаємнішими історіями свого життя.
  • «Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху», Мей Маск. Багатодітна одинока мати змогла зробити успішну кар'єру і виховати дітей, які змінюють цей світ. Ви все ще думаєте, що у вас не вийде?
  • «Крок вперед. Історія дівчини, яка, втративши ноги, навчилася танцювати », Емі Пурді. Після цієї історії ви просто не зможете знайти чергову відмазку, щоб не робити те, що приводить вас до мети.
  • «#Girlboss. Як я створила мільйонний бізнес, не маючи грошей, офісу та вищої освіти», Софія Аморузо. Надихаюча книга для тих, хто хоче відкрити свій бізнес, але боїться.
  • «Всередині: жінка, робота і прагнення до лідерства», Шеріл Сендберг. Операційний директор Facebook надихне кожну і покаже, що дівчина і бізнес сумісні.

 

Обов'язково додайте ці книги в список того, що потрібно прочитати в цьому році. Якщо не любите читати, спробуйте аудіокниги або почніть хоча б з 5 сторінок в день. Ці історії настільки цікаві, що варто тільки почати, як не зможете відірватися.

 

keyboard_arrow_up