Любителям читання - як знизити витрати на купівлю книг (новини компаній)

Любителям читання - як знизити витрати на купівлю книг (новини компаній)

Якщо в число ваших хобі входить читання, то витрати на купівлю книг, мабуть, складають відчутну частину бюджету. Але, є кілька перевірених способів, які допомагають заощадити гроші без шкоди улюбленому заняттю. Звичайно, завжди можна обмінюватися книжками, для цього в окремих бібліотеках Тернополя навіть створені спеціальні відділи “буккросингу”, або дешевше купувати електронні версії. Однак якщо ви справжній цінитель всіх новинок та особливого запаху нової книги, вам варто пошукати інші варіанти економії.

Пошук промокодів

Для тих читачів, хто знаходиться в пошуку певної книги конкретного автора, не варто купувати перший же варіант, який зустрівся в звичайному або віртуальному книжковому магазині. Варто вивчити видання, ціни в різних книгарнях Тернополя, а також перевірити наявність безкоштовних купонів і промокодів на порталі emporium.com.ua.

 Паперові книги найзручніше купувати на маркетплейсах або безпосередньо у видавництв. Тернополяни мають багато можливостей придбати книги, оскільки в місті відкрито більше 20 книгарень та книжкових магазинів. Однак онлайн-платформи дозволяють суттєво економити на покупках. Це підтверджує статистика використання промокодів для найбільшого українського сервісу Yakaboo, зібраних на сторінці інформаційного сервісу https://emporium.com.ua/yakaboo.

Крім безкоштовних промокодів і купонів онлайн-магазини, офіційні сайти видавництв дають і інші можливості заощадити:

  • сезонні, святкові акції, знижки;
  •  можливість для постійних користувачів поступово накопичити особисту знижку;
  • додаткові бонуси при виборі певної форми оплати або доставки;
  • накопичення бонусних балів, якими можна розплачуватися за наступні покупки.

Ще один хороший спосіб заощадити, який все частіше пропонують своїм клієнтам найбільші українські банки. Так, для прикладу, монобанк щомісяця пропонує користувачам вибір категорій товарів, за покупку яких вони будуть отримувати певний відсоток Кешбек. Крім того, банк часто співпрацює з видавництвами і книжковими порталами, такими як Yakaboo, пропонуючи підвищений відсоток кешбек (до 20%).

Загалом, паперові книги - задоволення не з дешевих. Але, якщо грамотно підійти до вибору та купівлі, хобі можна зробити не таким вже й дорогим. Досить приділити трохи часу вивченню пропозицій, або стежити за промокодами, акціями та спеціальними пропозиціями найбільших інтернет-магазинів. Це стосується і електронних книг, які можна купити ще дешевше, використавши актуальний купон на знижку.

keyboard_arrow_up