Магазин кави-кав’ярня СКАВАРІДКА тримає марку кращого закладу серед кав’ярень Тернополя (новини компаній)

Магазин кави-кав’ярня СКАВАРІДКА тримає марку кращого закладу серед кав’ярень Тернополя (новини компаній)

Тут затишно і смачно. Запашна кава, ніжні еклери. Вас зустрічають посмішкою і вітають, як доброго знайомого, не як клієнта, а як гостя. За барною стійкою чується шурхіт кавових зерен. За кілька хвилин вони стають ароматною кавою, з любов’ю прикрашеною малюнком з пінки. Це - СКАВАРІДКА.

Її виробники безмежно закохані в каву і готові ділитися цією любов’ю з усіма відвідувачами. Задовольнять смак і досвідченого гурмана, і початківця, який лише відкриває для себе каву.

За півтора роки у закладі суттєво змінилася аудиторія гостей. Тепер це справжні поціновувачі, які приходять за смачною кавою, ніжними десертами, комфортом, сервісом – одним словом - за неповторною атмосферою.

Відео дня

Магазин кави і кавярня

СКАВАРІДКА – це магазин кави від виробника і водночас кав’ярня. Це означає, що свіжосмажене зерно завжди наявне в продажу.

Якість кави – головне, наголошують в закладі. Виробники контролюють увесь шлях кави: від вибору зеленого зерна до приготування вашої кави в чашці. Самі вибирають зелене зерно, самі його обсмажують, фасують, мелять і готують каву, розповідає співвласник СКАВАРІДКА Назар Андрушко. Гостям пропонують найкращі сорти кави. Усі вони пройшли сертифікацію якості, відповідності, держстандарти. Марка підтримує високі стандарти, постійно тестує свою продукцію в лабораторії. А в магазині кави/кав’ярні можна  дегустувати каву. Працюють за світовими стандартами – а в світі уже давно відпрацьований баланс води, молока і кави.

Каву в СКАВАРІДКА добре смакувати безпосередньо в залі. Поспішаєте? Візьміть її з собою. Не забудьте прихопити кавове зерно потрібного ступеня обсмажування, щоб приготувати улюблений напій вдома чи на роботі. Його змелять відповідно до того, у який спосіб ви заварюєте каву – для джезви – дуже мілко, для чашки – крупніше, для френч-пресу – ще крупнішого помолу. Або для вас є фасована кава – мелена чи в зернах. Пакети по 100, 250, 500 г і кілограмова упаковка – зерно. Кава з різних країн, кожна зі своїм смаком, тому бариста допоможуть визначитися з вибором.

Купуйте в зернах, меліть на місці або вдома безпосередньо перед приготуванням. Забирайте з магазину, або замовляйте на сайті www.skavaridka.com.ua.

У магазині кави/кав’ярні СКАВАРІДКА працюють лише з 100%-ю арабікою. Основна позиція - це «Гондурас Високогірний» – це візитівка закладу, бо ця кава подобається багатьом. Має гарний баланс кислинки і гірчинки. Це тверде зерно, росте на висоті від 1200 м. Основна характеристика смаку – поєднання характеристики чорного шоколаду і приємна цитрусова кислинка. Це дуже смачно. Інший сорт кави «Колумбія без кофеїну» дуже схожа смаком на «Гондурас», але дещо легша, більш цитрусова, і в ній зовсім немає кофеїну. Її можна пити тим, у кого проблеми з тиском, вагітним, мамам, які годують малят грудним молоком. «Бразилія Сантос» більш гірка, простіша в сприйнятті, більш розповсюджена. «Ефіопія Йоргачеф» - класична, смачна кава, з солодким ароматом і смаком.  

Цікаво працюють в СКАВАРІДКА і з десертами. Коли розробляли концепцію закладу, вирішили пропонувати до кави еклери, і не прості, а авторські. Виробника, який задовольнив високі вимоги власників, знайшли в Тернополі. Тож свіжі еклери чекають на вас щодня. Це маленькі витвори мистецтва, приготовані лише з натуральних продуктів із різними начинками, і з великою любов’ю прикрашені вручну.

Перемогли в «Народному бренді»

Тернопільську торгову марку СКАВАРІДКА уже знають в Україні, адже вона є постачальником кави для багатьох закладів в Україні. СКАВАРІДКА також підтримує найпопулярніші фестивалі – «Файне місто», «Захід FEST», мистецький фестиваль «Ї». До речі, заклад може зробити кавову підтримку будь-якому заходу: в приміщенні, на вулиці, і хоч серед поля. Такий досвід у фірми уже є.

Торік СКАВАРІДКА перемогла у всенародному рейтингу «Народний бренд 2017» у номінації «Кав’ярні». Учасником престижного конкурсу з відзначення кращих брендів, фірм і підприємств Тернопілля були вперше, адже заклад молодий. Перемогли як краща кав’ярня. Цього року заклад знову позмагається у двох номінаціях – за звання кращої кав’ярні і як виробник кави.

  • Наш бізнес - це виробництво кави, а кав’ярня - місце, де все це можна спробувати. Ми такі тільки завдяки нашим гостям. Їм подобається тут бути, нам подобається це робити, - каже співвласник СКАВАРІДКА Віталій Шашурін. – Ми вдячні усім нашим гостям: хто повірив в нас і підтримав на «Народному бренді» і хто щодня приходить смакувати нашою кавою.

Нова кав’ярня – в Орнаві

Хто ще не знає, СКАВАРІДКА відтепер ще й в ТЦ «Орнава». Це теж магазин кави-кав’ярня.

Новий заклад розташований на другому поверсі в зоні фуд-корту. Неможливо не помітити відкритий простір в брендових білому і чорному кольорах СКАВАРІДКИ. Вас вразить поєднання металу, скла, бетону, оригінальна дизайнерська люстра і кулі кольору пудри, величезний стіл з металу, в центрі якого - кондитерська вітрина. Усе нестандартно і дещо інакше, ніж на Валовій, але з багатьма деталями, які ви уже добре знаєте. Кухня повернута до відвідувачів, робоча панель повністю відкрита. Це дає зовсім інший ефект – ви бачите усі секрети, весь процес приготування кави. Маєте відчуття, що приходите на власну кухню, і насолоджуєтеся смаколиками, як в себе вдома. Кава, чай, фреші, ніжні еклери і мусові десерти… Смакуйте, ще й з собою забирайте.

Оригінальний інтер’єр, а також незмінна висока якість кави і десертів не залишить вас байдужими. Все зроблено для вас, щоб ви відчули магію приготування кави.

Отож, приємного кавування!

Свіжу каву щойно з жару смакуйте і забирайте з магазинів кави/кав’ярень СКАВАРІДКА:

м. Тернопіль, вул. Валова, 1. Щодня з 8.00 до 22.00.

м. Тернопіль, вул. Живова 15 А, ТЦ «Орнава» 2-й поверх. Щодня з 9.00 до 20.00

або замовляйте на сайті www. skavaridka.com.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up