Магазин «Ровер плюс» долучився до акції «Увага! Діти на дорозі!» (новини компаній)

З початком навчального року на дорогах побільшало неповнолітніх учасників дорожнього руху. А отже питання безпеки дітей на дорогах та їхньої правильної поведінки під час дорожнього руху стало дуже актуальним. Саме з метою розуміння школярами важливості такої проблеми та дотримання відповідних норм тернопільські поліцейські проводять акцію «Увага! Діти на дорозі!».

Цю акцію пропагують не тільки правоохоронці, але й деякі тернопільські компанії, які усвідомлюють свою соціальну відповідальність перед суспільством. До прикладу, такою компанією є магазин велосипедів «Ровер плюс», колектив якого закупив значну кількість світловідбиваючих браслетів та планує роздавати їх всім бажаючим.

Світловідбиваючі браслети є засобом, який дозволяє водієві помітити дитину на дорозі. Адже всім нам відомо, що з приходом осені та зими сутеніє дуже швидко і діти повертаються додому вже потемки, відтак їх стає важно побачити здалеку під час дорожнього руху, особливо, якщо вони вдягнуті в тьмяні речі, завдяки чому так би мовити зливаються із навколишнім середовищем. Правоохоронці наголошують на вагомості застосування таких світловідбиваючих браслетів та інших пристроїв, які дозволяють зробити дитину помітнішою у сутінках.

Працівники магазину «Ровер плюс», турбуючись про дітей, будуть роздавати ці засоби світловідбиття всім школярам, які відвідають магазин. Директорка компанії Ольга Ярославівна Бортняк стверджує: «Ми дбаємо про наше підростаюче покоління, тому як компанія, яка має безпосереднє відношення до дорожнього руху, вирішили долучитися до такої акції «Увага! Діти на дорозі!». Ми будемо роздавати світловідбиваючі браслети всім дітям шкільного віку, хто завітає до нас за адресою: м. Тернопіль, вул. Живова, 7, навпроти 6-7 платформи міжміського автовокзалу. Діткам необов’язково здійснювати у нас будь-яку покупку, просто варто зайти й сказати, що вони хотіли б отримати браслет для світловідбиття, і наші працівники з радістю нададуть їм його.

Окрім того, ми надіємося, що діти також будуть дотримуватися важливих норм поведінки на дорогах, рухаючись узбіччями, не перебігаючи дорогу та переходячи дорогу виключно на зелене світло. Адже скільки неприємних випадків можна було б оминути, якби всі учасники дорожнього руху дотримувалися необхідних правил пересування, неважливо, чи є вони пішоходами, або пересуваються автомобілем, велосипедом, електросамокатом, чи будь-яким іншим транспортним засобом».

На вагомості використання в одязі різних світловідбиваючих елементів правоохоронці наголошують постійно. І приємно, що місцеві підприємці також долучаються до важливих справ для мешканців нашого міста. Адже розуміння соціальної відповідальності якомога більшою кількістю бізнесменів є важливим кроком до побудови якісного та відповідального суспільства.

Тож, запрошуємо всіх дітей шкільного віку відвідати магазин велосипедів «Ровер плюс» і отримати важливий та потрібний подарунок.

«Ровер плюс»

м. Тернопіль

Вул. Живова, 7

Навпроти 6-7 платформи міжміського автовокзалу

keyboard_arrow_up